Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

2015-2016

160416 w3

Zaterdag 16 april waren de regiofinales in Kaatsheuvel. Marion, Anna, Mariska en Ivana mochten, lekker dichtbij, in de eerste ronde aan de start verschijnen.160416 anna

Anna liet op sprong hele hoge sprongen zien, wat beloond werd met hoge punten. Op brug moest ze er hard voor werken maar de hoekhang was gelukt! Op balk bleef ze staan maar ze was wel heel wiebelig. Toch kreeg ze nog een hoog punt van de jury. Op vloer viel ze helaas met de 2de handstandspagaat, waardoor ze daarna de weg helemaal kwijt was. De jury was heel streng voor haar. Anna werd 15de.

In de laatste ronde mochten Isa, Yoni en Maaike hun kunsten vertonen.

Isa begon op sprong heel goed met 2 hele mooie sprongen. Op brug liet ze zich van haar goede kant zien met een geweldige oefening. Bij balk was ze zenuwachtig geworden waardoor ze halverwege haar oefening begon te wiebelen. Steeds kon ze zich snel corrigeren maar met de radslag lukte dat helaas niet meer. Wat was ze boos! Maar toch knalde ze op vloer en behaalde hier het hoogste punt. Isa kreeg de zilveren medaille omgehangen.

Maaike begon heel zenuwachtig op balk, na wat kleine wiebels bleef ze toch staan en kreeg het 2de punt op balk. Op vloer was haar streksalto wat laag maar verder was het super netjes. Op sprong ging haar 1ste sprong super goed, maar landde een beetje rottig. Op brug deed ze zo haar best om haar benen recht te houden, wat ook lukte. Maaike kreeg ook de zilveren medaille omgehangen.

Yoni begon op balk heel sterk. Ze stond als een huis met haar arabier. Op vloer straalde ze, ze turnde haar elementen heel mooi en strak maar helaas net met 1 teentje buiten de vloer. Op sprong ging het goed, vooral haar 2de sprong was erg netjes, ze kreeg hiervoor het 2de punt. Op brug turnde ze een geweldige oefening wat haar naar het hoogste podium bracht en waar ze de gouden medaille kreeg omgehangen.

Alle 3 deze meiden mogen naar Panningen om daar de districtsfinale te turnen. Gefeliciteerd meiden!! Toppers.

- Uitslag zaterdag 16 april 2016

foto's

- video wedstrijd 1 16 april 2016

video wedstrijd 3 16 april 2016

160416 w1 groep wedstrijd 1

Zaterdag 16 april waren de regiofinales in Kaatsheuvel. Marion, Anna, Mariska en Ivana mochten, lekker dichtbij, in de eerste ronde aan de start verschijnen. Marion begon op balk met een hele goede oefening, ze deed lekker rustig aan. Maar helaas ging ze met de koprol net naast de balk. Verder had ze wat kleine wankeltjes maar die had ze goed gecorrigeerd. Vloer deed ze super goed, ze had mooie armen en benen. Op sprong liet ze 2 lange overslagen over de kast zien en kreeg hiervoor het 2de punt op sprong. Op brug deed ze het ook netjes, maar doordat ze nog geen ophurken kan was haar punt wat lager dan de rest. Marion werd 22ste.

Mariska was een beetje zenuwachtig wat er voor zorgde dat ze een beetje wiebelig was op balk. Op vloer was ze heel boos, zij vond dat haar oefening heel slecht ging. Maar de jury was het daar niet mee eens en wij ook niet. Ze kreeg een hoog punt voor haar oefening. Op sprong ging haar 1ste sprong super goed, maar haar 2de sprong was een beetje plakkerig. En op brug liet ze een super oefening zijn, maar had een kleine hapering bij de buikdraai. Mariska is 18de geworden.

Ivana liet een super strakke balk oefening zien, helaas met de radslag kon ze zich niet meer houden en viel ze eraf. Op vloer turnde ze ook heel netjes, even wat ze de weg kwijt maar ze pakte gauw de draad weer op. Op sprong liet ze 2 mooie overslagen zien en op brug turnde ze een geweldige oefening en kreeg hiervoor het 3de punt. Ivana eindigde 17de.

Mariska en Ivana hebben het allebei zo goed gedaan dat ze door zijn gestroomd naar de districtsfinale in Panningen. Ook Marion heeft het super goed gedaan. Gefeliciteerd dames!

- Uitslag zaterdag 16 april 2016

foto's

- video wedstrijd 1 16 april 2016

 

Zaterdag 16 april hebben nog een aantal turnsters van divisie 4 en D1 zich geplaats voor de regiofinale.

Deze finale is in Kaatsheuvel.

Niet te ver weg, dus een mooie gelegenheid om eens te komen kijken en de turnsters aan te moedigen.

Anna, Isa, Yoni en Maaike zullen in actie komen.

Wij wensen ze heel veel succes!

Algemene wedstrijdinfo

- Programma zaterdag 16 april 2016

- deelnemersindeling 16 april 2016

 

                              

 

Zaterdag 16 april hebben nog een aantal turnsters van divisie 5 en D2 zich geplaats voor de regiofinale.

Deze finale is in Kaatsheuvel.

Niet te ver weg, dus een mooie gelegenheid om eens te komen kijken en de turnsters aan te moedigen.

Marion, Mariska en Ivana zullen in actie komen.

Wij wensen ze heel veel succes!

Algemene wedstrijdinfo

- Programma zaterdag 16 april 2016

- deelnemersindeling 16 april 2016

 

                              

 

160409 d2 samen

Op zaterdag 9 april waren de regiofinales. Via de voorwedstrijden hadden de turnsters zich geplaats voor deze wedstrijd. Alleen de beste van iedere categorie mogen aan de finales deelnemen.

Judith moest de eerste wedstrijd in Axel, wat betekende dat ze heel vroeg op moest. Ze had ook nog eens weinig geslapen. Maar ze begon super goed op balk, helaas ging haar koprol een beetje scheef en viel ze van de balk af. Maar ze had toch nog een heel hoog punt gekregen van de jury. Ook liet ze aan de jury een mooie vloer oefening zien en haar handstanden op sprong waren geweldig. Op brug ging ze een beetje te hard met de buikdraai maar kon zichzelf nog net tegen houden, dit kostte natuurlijk wel wat punten. Maar Judith heeft het hartstikke goed gedaan voor haar eerste jaar wedstrijden, ze is als 19de geëindigd van de 42 turnsters op deze wedstrijd.

Angel mocht de dag afsluiten. Ze had niet helemaal haar dag, ze dacht ineens dat salto van brug toch wel heel erg eng was. Hierdoor ging haar ophurken niet helemaal goed en lukte de salto ook niet meer. Op balk liet ze een super oefening zien, maar door de zenuwen en stress van brug vergat ze 2 elementen wat haar veel punten kostte. Toch turnde ze op vloer een mooie oefening en ook op sprong liet ze 2 hele goede overslagen zien. Angel werd 29ste. Dames we zijn trots op jullie allemaal, jullie horen bij de beste van onze regio. Goed gedaan!

- Uitslag zaterdag 9 april 2016

foto's

- video wedstrijd 1 9 april 2016

video wedstrijd 3 9 april 2016

160409 Chantal Nannes Sevde Celik Irem Celik Eline van den Bosch

Op zaterdag 9 april waren de regiofinales. Via de voorwedstrijden hadden de turnsters zich geplaats voor deze wedstrijd. Alleen de beste van iedere categorie mogen aan de finales deelnemen.

In de middag mochten Eline, Sevde, IremC en Chantal N in Axel laten zien dat ze het verdiend hadden op deze wedstrijd te staan. Eline begon heel sterk op sprong, ze liet 2 mooi handstanden zien. Op brug zette ze haar handen aan de grond bij de landing van het zwaaien, maar haar hoekhang ging goed. Op balk viel ze met de koprol maar verder deed ze het netjes en op vloer ging het ook goed op de koprol achterover na, daarbij raakte haar knie even de grond. Eline is 14de geworden.
Sevde begon op balk wat wiebelig maar bleef er wel op staan. Vloer deed ze heel netjes en op brug lukte de borstwaartsom, buikdraai en zelfs de afspreiden helemaal alleen zonder hulp. Super Sevde. Ze eindigde op de 15de plaats.
IremC begon heel strak op balk, geen wiebel of wankel. Maar helaas zag de jury op vloer 1 element niet, wat haar heel veel punten kostte. Op sprong maakte ze dat weer goed met 2 geweldige handstanden. Irem eindigde op de 17e plaats
Chantal N had een super wedstrijd, ze begon op balk heel stabiel en ook haar vloeroefening ging goed. Ze ging weer met plank over de pegases, wat haar veel punten scheelde. Maar helaas had ze op brug een hapering bij de buikdraai, maar toch eindigde ze op de 5de plaats. 

Dames we zijn trots op jullie allemaal, jullie horen bij de beste van onze regio. Goed gedaan!

- Uitslag zaterdag 9 april 2016

foto's

video wedstrijd 9 april 2016

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief