Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Divisie 6 en D3

170311 chantal podium

Zaterdag 11 maart mocht Chantal het spits afbijten van de tweede serie kwalificatiewedstrijden en ze mocht als eerste de nieuwe wedstrijd vesten aan (gesponsord door Rietveldvloeren en D&G dienstverlening). Al vroeg kwamen we in Zundert aan. Chantal had veel zin in de wedstrijd. Ze begon met rust, dus kon ze zich mentaal nog een beetje voorbereiden.

Het eerste toestel was sprong. De plank veerde goed, met inturnen had ze nog wat kromme benen. Maar met de wedstrijdsprongen liet ze zien dat ze goed kan springen. De jury vond haar 2de sprong nog net iets mooier dan de eerste. Op brug moest ze doorturnen, wat ze best spannend vond. Maar het lukte, doorturnen en ophurken lukte! Dit gaf haar een hoog punt. Op balk stond Chantal heel stabiel, helaas ging de pirouette niet helemaal goed waardoor ze van de balk viel. Toch kreeg ze een mooi punt. Op vloer liet ze even zien hoe goed ze kan schitteren. Met een mooie arabier-salto en een mooie overslag behaalde ze het hoogste punt op vloer. Nadat wat rekenen, tellen en opletten wist Maaike al hoe laat het was. Chantal mocht het hoogste podium betreden en kreeg dus de gouden medaille omgehangen. Super goed gedaan Chantal, gefeliciteerd. Het nieuwe vest heeft geluk gebracht.

170311 munevver close podiumIn de laatste ronde mocht Münevver turnen. Zij was de tweede die het nieuwe wedstrijdvest aan mocht. En ook haar bracht hij geluk. Münevver moest op brug beginnen, tijdens haar oefening dacht ze goed aan haar benen en hield ze dus mooi recht. Op balk stond ze, net als Chantal, heel stabiel. Geen wiebelen, geen foutje en een super stabiele landing van de radslag bezorgde haar het hoogste punt op balk. Op vloer zat met inturnen de arabier-salto er niet helemaal lekker in. Maar na een paar aanwijzingen had ze hem toch weer gevonden. In haar wedstrijd oefening ging het super, ook de salto voorover ging heel goed. Als laatste toestel mocht ze springen, alle energie die ze nog had heeft ze gebruikt bij sprong. Ze liet 2 hele mooie overslagen zien. Na lang wachten in spanning mocht ook Münevver het podium beklimmen, zij kreeg de bronzen medaille omgehangen. Goed gedaan Münevver, gefeliciteerd!!

.- Uitslag 11 maart 2017

- Foto's

- Film 11 maart 2017 wedstrijd 1

- Film 11 maart 2017 wedstrijd 3

 

170128 groep wedstrijd 3In de laatste ronde van zaterdag 28 januari mochten Afra, Irem en Eline turnen. Ook zij waren een beetje zenuwachtig, ze moeten dit jaar voor het eerste op de hoge balk turnen. Maar gelukkig was deze balk lekker zacht, wat het net iets minder eng maakte.

Bij Afra lukte de koprol bijna, ze zat er eigenlijk op maar helaas kon ze zich net niet houden. Ook liet ze een hele mooie Arabier zien aan de jury. Eline turnde een mooie balk oefening, ze viel er niet vanaf. Bij de koprol moest ze wel even goed in grijpen, maar ze kon zich nog net houden. Irem viel helaas wel met de koprol, maar verder turnde ze heel netjes en liet ze een super mooie handstand zien.

Op vloer liet Eline een super mooie overslag zien. Bij haar boogje viel ze bijna om, maar kon zich net op tijd corrigeren. Irem turnde heel netjes op vloer. Ze liet een geweldige overslag-radslag zien en ook de radslag-radslag op 1 arm ging super goed. Afra begon heel netjes op vloer, maar helaas was ze even vergeten dat ze ook nog een koprol moest doen. Dit kostte haar veel punten jammer genoeg.

Irem en Eline lieten op sprong 2 mooie overslag zien. Afra stond bijna op haar voeten, maar kon zich net niet houden en moest op haar billen gaan zitten.

Op brug lukte bij Afra de buikdraai helemaal alleen en ook het opklimmen en naar boven springen lukte, met wat hulp. Eline turnde een mooie strakke brug oefening. En Irem wilde eigenlijk ophurken, maar we hebben toch besloten om netjes op te klimmen. Dames jullie hebben het super gedaan! 

 

- Uitslag 28 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 3

 In de tweede ronde op zaterdag 28 januari mochten Irem en Sevde aantreden.

Ook zij waren een beetje zenuwachtig. Vooral voor hun balkoefening, want soms ineens wisten ze hem niet meer in de training. Ze begonnen op vloe170128 groep wedstrijd 2r waar Sevde een hele mooie koprol achterover liet zien, ze kreeg dan ook een erg hoog punt voor haar oefening. Irem liet zien dat ze heel netjes kan turnen op vloer. Op sprong kwam Sevde niet helemaal uit maar liet toch een goede handstandplof zien. Irem liet op brug zien hoe goed ze brug kan turnen. Ze behaalde hier het aller hoogste punt in haar categorie. Op balk wisten ze allebei hun oefening helemaal uit hun hoofd. Helaas viel Irem er 2 keer af. Sevde turnde geen vallen en heel netjes. Irem werd 7de en Sevde werd 5de.

Super goed gedaan dames, nog even trainen en dan belooft het heel wat voor de tweede voorwedstrijd. 

 

- Uitslag 28 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 2

 

170128 groep wedstrijd 1

Op zaterdag 28 januari turnde een deel van onze turnsters hun eerste voorwedstrijd.

Voor Zerda en Lara was het hun aller eerste wedstrijd. Ze waren een beetje zenuwachtig maar deden het allebei heel goed.

Zerda deed de borstwaartsom en de buikdraai helemaal alleen, ze had 0 vallen op balk, op vloer ging ze als een sneltrein maar haar koprol achterover lukte ook. Zerda werd 9de.

Bij Lara lukte de borstwaartsom niet helemaal op brug, maar ze turnde zo netjes dat ze van de jury toch een heel hoog punt kreeg. Ook op vloer deed ze het heel netjes, ze haalde hier zelfs het hoogste punt van haar categorie. Op sprong liet ze 2 keer een mooie handstandplof zien. Alles bij elkaar bracht dat Lara naar de 3de plaats. Ze kreeg dus de bronzen medaille omgehangen. Super gedaan meiden, gefeliciteerd!!170128 lara 3e plaats

Tayra lag helaas met hoge koorts in bed en heeft dus niet mee kunnen turnen.

Chantal begon op sprong. Ze sprong heel netjes over de pegases heen, ze had zelfs rechte benen. Ook lukte haar ophurken en naar boven springen, dit deed ze voor het eerst in een wedstrijd. Op vloer was ze even de weg kwijt waardoor ze wat dingen vergat. Toch behaalde ze een 8ste plaats. Super gedaan meiden, gefeliciteerd!!

- Uitslag 28 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 1

170121 chantal en munevverZaterdag 21 januari mochten Chantal en Münevver hun eerste wedstrijd van het seizoen gaan turnen. Voor Münevver was het alweer 2 jaar geleden dat ze een wedstrijd turnde, dit maakte het extra spannend. Maar ons doel was om te kijken hoe het zou gaan. En wat ging het goed. Ze begon heel sterk op brug, ze liet daar een mooie oefening zien. Op balk moest ze helaas met de radslag er vanaf, maar op vloer maakte ze dit zeker goed. Ze haalde het 2 na hoogste punt. Ook op sprong ging het super ook hier werd ze 2de. Alle punten bij elkaar opgeteld werd Münevver 4de, wat een super prestatie is na 2 jaar.
Chantal was ook zenuwachtig, ze begon op balk. Een paar elementen lukte niet met inturnen wat haar extra zenuwachtig maakte en helaas viel ze met de pirouette. Op vloer mocht ze haar nieuwe oefening gaan showen, met voor het eerst arabier-salto erin. Hij ging super goed en dat resulteerde in een mooi punt. Op sprong lukte het om met plank over de pegases te gaan. Ook op brug ging het goed. Tijdens de prijsuitreiking mocht Chantal het podium beklimmen en kreeg ze de bronzen medaille omgehangen. Goed gedaan meiden! 170121 chantal 3e plaatsGefeliciteerd.

- Uitslag 21 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 1

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief