Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Divisie 3 en N2

170122 emily

Emily mocht op 22 januari de regiofinale turnen. Maar helaas had ze niet helemaal haar dag. Ze moest beginnen op balk, als allereerste, helaas viel ze 2 keer van de balk af. Maar dit zou ze goed gaan maken op vloer. Met 2 boogjes en voor het eerst arabier-flikflak. De boogjes gingen super en ook de arabier-flikflak ging kei goed. Maar doordat het zo goed ging raakte ze even de weg kwijt. Toch heeft ze zich goed herpakt en alle elementen toch gedaan. Helaas op sprong zat ze nog met haar vloeroefening in haar hoofd. Haar overslag vloog over de pegases heen, maar het arabiertje mislukte even. Maar gelukkig mocht ze op haar lievelingstoestel eindigen. De rekstok, ze liet een geweldige oefening zien, haar benen leken wel aan elkaar vastgeplakt te zitten. Helaas Emily dat je je dag niet had, maar toch heb je je goed herpakt!

- Uitslag 22 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film regiofinale

170121 tara en ingeTara en Inge mochten aan het eind van de dag van 21 januari hun tweede voorwedstrijd turnen.
Inge was nog niet fit sinds de eerste wedstrijd. Al die tijd heeft ze last gehad van haar enkel, wat het voor haar deze keer extra lastig maakte. Ze begonnen op balk. Inge stond niet heel stabiel op de balk maar ze wist zonder vallen en grote fouten haar oefeningen te eindigen. Op vloer begon ze heel sterk, helaas waren op het eind van haar oefening haar enkelspieren er niet meer mee eens. Ze kon niet hard genoeg afzetten om de salto halve draai goed te landen. Op sprong liet ze wel weer even twee mooie sprongen zien.

Tara stond ook niet zo stabiel op de balk, maar ook zij wist haar oefening te beëindigen zonder vallen. Op vloer ging het eindelijk een keer echt goed bij Tara. Haar streksalto was erg gestrekt, de salto halve draai ging super. Ze kreeg dan ook het 4de punt voor vloer. Op sprong ging het ook super goed en op brug liet ze een mooie oefening zien met een mooi wippertje. Inge eindigde op de 8ste plaats en Tara  mocht op het hoogste podium gaan staan. Gefeliciteerd dames, goed gedaan!170121tara 1e plaats

 

- Uitslag 21 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 3

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief