Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

Regiowedstrijd in Vlijmen

160123 plaatje met tekstOp zaterdag 23 en 24 januaril organiseert Inion een grote 2 daagse turnwedstrijd.

Op zaterdag de 1e voorwedstrijden voor een aantal turnsters in divisie 5-6 en D1-D2-D3. Op zondag de regiofinale voor divisie 1-2 en N1-N2 en jeugd N3 en op zondag ook de 1e voorwedstrijd voor divisie 4.

Wanneer je van turnen houdt of er interesse in hebt, is dit een hele mooie gelegenheid om turnen op ieder niveau te zien. Er komen turnsters die 1 uur per week trainen, maar ook turnsters die 12 tot 15 uur per week trainen.

De turnsters komen uit de regio Zuid West Nederland. 

De wedstrijden starten beide dagen om 8:30 uur in sporthal Die Heijgrave in Vlijmen. De zaterdag zal tot ongeveer 20:30 uur duren en de zondag tot 17:15 uur.

De entree voor volwassenen is € 3,50 en voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar € 2,00.

Algemene wedstrijdinformatie

Programma: zaterdag

                   zondag

Deelnemersindeling: zaterdag

                              zondag

 

160106 vrijwilligersWat is er nog leuker dan na een mooie turnwedstrijd kijken? Er zelf onderdeel van uitmaken door je in te zetten als vrijwilliger. Wij hebben voor het organiseren van deze wedstrijd vele handen nodig om ons te helpen. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor diverse taken, zoals opbouwen van de zaal op vrijdagavond, het helpen op zaterdag en zondag tijdens de wedstrijd bij de infotafel, de toestelcommissie, de catering, de teltafel, de tijdwaarneming enz. en op zondagavond weer voor het opruimen van alle toestellen. Bij alle taken zal een duidelijk uitleg plaatsvinden, zodat de taak door iedereen uitgevoerd kan worden. 

Ook jongens en meisjes vanaf 6 jaar mogen komen helpen. Zij worden ingedeeld als juryjongen/meisje. Zij begeleiden een groepje turnsters van toestel naar toestel en brengen de cijfers van de jury naar de wedstrijdtafel.  

U kunt zich, voor 1 of meerdere dagdelen, opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan zo snel mogelijk de exacte indeling en de tijden waarop u verwacht wordt.
Wanneer u voorkeur voor bepaalde dagdeel of taken heeft, kunt u dit ook aangeven. We zullen dan proberen om hier rekening mee te houden.

Bij voorbaat al onze hartelijke dank voor uw hulp.
Samen kunnen we de klus klaren!
Wanneer u ons helpt als vrijwilliger/jurymeisje of jongen krijgt u het hele weekend gratis entree.

160123 plaatjeHet is voor Inion een goede gewoonte aan het worden om ieder jaar een wedstrijd te organiseren voor regio Zuid West Nederland.

Dit jaar hebben wij op 23 en 24 januari de Regionale divisie 1-2 + N1-N2 en de 1e voorwedstrijd divisie 4-5-6 + D1-D2-D3 toegewezen gekregen.

Het belooft weer een super leuk turn weekend te worden.

De voorbereidingen zijn gestart.

We doen nu alvast een oproep voor vrijwilligers om zich aan te melden om een helpende hand te bieden. Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie volgt binnenkort.

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief