Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Divisie 6/D3

160409 Chantal Nannes Sevde Celik Irem Celik Eline van den Bosch

Op zaterdag 9 april waren de regiofinales. Via de voorwedstrijden hadden de turnsters zich geplaats voor deze wedstrijd. Alleen de beste van iedere categorie mogen aan de finales deelnemen.

In de middag mochten Eline, Sevde, IremC en Chantal N in Axel laten zien dat ze het verdiend hadden op deze wedstrijd te staan. Eline begon heel sterk op sprong, ze liet 2 mooi handstanden zien. Op brug zette ze haar handen aan de grond bij de landing van het zwaaien, maar haar hoekhang ging goed. Op balk viel ze met de koprol maar verder deed ze het netjes en op vloer ging het ook goed op de koprol achterover na, daarbij raakte haar knie even de grond. Eline is 14de geworden.
Sevde begon op balk wat wiebelig maar bleef er wel op staan. Vloer deed ze heel netjes en op brug lukte de borstwaartsom, buikdraai en zelfs de afspreiden helemaal alleen zonder hulp. Super Sevde. Ze eindigde op de 15de plaats.
IremC begon heel strak op balk, geen wiebel of wankel. Maar helaas zag de jury op vloer 1 element niet, wat haar heel veel punten kostte. Op sprong maakte ze dat weer goed met 2 geweldige handstanden. Irem eindigde op de 17e plaats
Chantal N had een super wedstrijd, ze begon op balk heel stabiel en ook haar vloeroefening ging goed. Ze ging weer met plank over de pegases, wat haar veel punten scheelde. Maar helaas had ze op brug een hapering bij de buikdraai, maar toch eindigde ze op de 5de plaats. 

Dames we zijn trots op jullie allemaal, jullie horen bij de beste van onze regio. Goed gedaan!

- Uitslag zaterdag 9 april 2016

foto's

video wedstrijd 9 april 2016

160313 groepZondag 13 maart was een drukke spannende ochtend. 7 turnsters van Inion mochten afreizen naar Zundert om daar hun tweede voorwedstrijd te turnen.
Tayra heeft voor het eerst op een wedstrijd de salto van de brug gedaan, ze liet een beetje te vroeg los. Maar ze kreeg een hoog punt voor haar oefening. Ook turnde ze een mooie vloeroefening, alleen vergat ze even dat haar pirouette rustig moest doen. Dus haar vloeroefening kan alleen maar beter worden. Tayra is op de 9de plaats geëindigd.
Bij Chantal K lukte de borstwaartsom naar boven op brug, die de laatste weken niet zo goed ging. Op sprong liet ze 2 mooie overslagen zien en behaalde hiermee het 2de hoogste punt. Chantal eindigde op de 10de plaats.
Afra turnde een super wedstrijd. Ze kreeg een 13.20 voor haar geweldige vloeroefening. Helaas lukte de borstwaartsom en de buikdraai op brug niet, terwijl ze juist de laatste trainingen heel goed gingen. Wat haar puntentotaal weer omlaag haalde. Maar ze heeft het verder super goed gedaan. Afra is op de 12de plaats geëindigd.
Irem had een beetje een pechdag. Op balk begon ze met 3 vallen, maar wel een overslag af. Na balk turnde ze een goede vloeroefening. Nadat 1 handstand op sprong niet lukte, liet ze weer een geweldige brug oefening zien. Irem turnde zich toch nog naar een 13de plaats.
Eline turnde ook een goede wedstrijd. Op sprong liet ze 2 mooie handstandplof zien en ook op balk turnde ze een super oefening, met een mooie overslag af. Op brug was haar hoekhang iets te kort maar toch kreeg Eline de bronzen medaille omgehangen.
Sevde liet een super mooie balk oefening zien, we hadden de koprol eruit gehaald zodat ze een mooie punt kon neerzetten. Op brug lukte met inturnen de borstwaartsom ineens alleen, maar helaas met de wedstrijd was haar energie op. Ze eindigde op de 14de plaats.
IremC turnde weer eens een mooie brugoefening en ook op balk turnde ze netjes. Maar helaas lukte bij haar de handstand op sprong ineens niet wat haar punten totaal geen goed deed. IremC eindigde op de 17de plaats.
Dames jullie kunnen trots zijn op jullie prestaties! Dat zijn wij ook!

- Uitslag 13 maart 2016

foto's

video 13 maart 2016

160305 en 06 bijelkaar kleinZaterdag 5 maart was de tweede voorwedstrijd in Fijnaart. 
In de laatste ronde van de zaterdag mochten Angel, Elvira en Chantal N aantreden. Chantal N deed voor het eerst in een jaar weer overslag over de pegases met plank. Met inturnen was het nog even spannend of het ging lukken, maar met zoveel adrenaline in haar lichaam lukte het. Op vloer liet ze een super mooie oefening zien, nadat de muziek niet startte en de reserve CD moest worden ingezet. Ze was hierdoor niet afgeleid. Chantal eindigde op een 6de plaats. 

- Uitslag zaterdag 5 maart 2016

foto's

video wedstrijd 3 5 maart 2016

In het weekend van 5 en 6 maart 2016 hebben een aantal turnsters van divisie 6 en D3 hun 2e voorwedstrijd.

Deze wedstrijd is bij de Kieviten in Fijnaart. 

Op zaterdag 5 maart mag Chantal, Senior G, turnen

 

Algemene wedstrijdinfo

- Programma zaterdag 5 maart 2016

deelnemersindeling zaterdag 5 maart 2016

 

In het weekend van 12 en 13 maart hebben de andere turnsters hun 2e voorwedstrijd.

Pupil 1 D3: IremC en Sevde, Pupil 2 D3: Eline, Irem en Afra en Jeugd H: Tayra en Chantal. 

- Algemene wedstrijdinfo 

programma zondag 13 maart 2016

Deelnemersindeling zondag 13 maart 2016

                              

 

160130 Chantal TayraZaterdag 30 januari waren de laatste voorwedstrijden. Tayra en Chantal mochten de wedstrijd aftrappen. Ze begonnen op sprong, waar ze allebei super goede sprongen lieten zien. Tayra had helaas op brug geen afspreiden gedaan, maar Chantal liet een mooie oefening zien op brug. Tayra turnde op balk een mooie oefening, maar moest helaas 2 keer de balk vroegtijdig verlaten. Chantal stond heel wiebelig op de balk en viel er ook 2 keer af. Was er iets mis met de balk? Op vloer viel Chantal helaas met haar overslag maar verder deed ze het netjes. Tayra straalde op vloer, wat beloond werd met een mooi punt. Uiteindelijk werd Chantal 10de en Tayra 11de. Goed gedaan meiden.

- uitslag 30 januari 2016

- foto's 30 januari 2016

- video wedstrijd 1 30 januari 2016

 

160123 D3Zaterdag 23 januari mochten Judith, Sevde, IremC, Angel en Elvira de wedstrijd starten in eigen huis.

Sevde liet op sprong 2 keer een goede handstand zien. Ook op balk deed ze het super, ze had niet 1 val. Sevde eindigde op een mooie 5de plek.
De vloeroefening van IremC was op haar kromme armen na super mooi. Ook op brug liet ze een super oefening zien. IremC eindigde net naast het podium op de 4de plek. 

In de 3de wedstrijd op zaterdag mochten Lisa, Eline, Afra, Irem en Chantal de dag afsluiten.
Afra sprong voor het eerst op de wedstrijd 2 handstanden op sprong en ze gingen super goed. Ook turnde ze een mooie balk oefening met alleen een val bij de koprol. Afra kwam op de 6de plaats.

Irem turnde een goede brug oefening en een mooie vloeroefening met een super mooie radslag-arabier. Irem eindigde op de 5de plaats.
Eline stond er heel goed voor na 2 toestellen. Ze had dus heel mooi gesprongen en een geweldige brug oefening laten zien. Helaas moest ze 3 keer de balk vroegtijdig verlaten. Wel turnde ze weer een super mooie vloeroefening en kwam hiermee net naast het podium op een 4de plaats.
Ondertussen mocht Chantal aan de andere kant turnen, zij heeft de wedstrijd van haar leven geturnd. Alles ging goed. Ophurken op brug lukte, waarna ze een goede salto kon laten zien. Op sprong liet ze 2 mooie overslagen zien waarbij ze maar kort de pegases raakte. Op vloer en balk ging het super. Ze eindigde op een mooie 6de plaats.


Dames super goed, dit belooft wat voor de volgende wedstrijd. We zijn super trots op jullie allemaal!

uitslag 23 januari 2016

foto's

video wedstrijd 1

video wedstrijd 3

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief