Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Divisie 5/D2

160416 w1 groep wedstrijd 1

Zaterdag 16 april waren de regiofinales in Kaatsheuvel. Marion, Anna, Mariska en Ivana mochten, lekker dichtbij, in de eerste ronde aan de start verschijnen. Marion begon op balk met een hele goede oefening, ze deed lekker rustig aan. Maar helaas ging ze met de koprol net naast de balk. Verder had ze wat kleine wankeltjes maar die had ze goed gecorrigeerd. Vloer deed ze super goed, ze had mooie armen en benen. Op sprong liet ze 2 lange overslagen over de kast zien en kreeg hiervoor het 2de punt op sprong. Op brug deed ze het ook netjes, maar doordat ze nog geen ophurken kan was haar punt wat lager dan de rest. Marion werd 22ste.

Mariska was een beetje zenuwachtig wat er voor zorgde dat ze een beetje wiebelig was op balk. Op vloer was ze heel boos, zij vond dat haar oefening heel slecht ging. Maar de jury was het daar niet mee eens en wij ook niet. Ze kreeg een hoog punt voor haar oefening. Op sprong ging haar 1ste sprong super goed, maar haar 2de sprong was een beetje plakkerig. En op brug liet ze een super oefening zijn, maar had een kleine hapering bij de buikdraai. Mariska is 18de geworden.

Ivana liet een super strakke balk oefening zien, helaas met de radslag kon ze zich niet meer houden en viel ze eraf. Op vloer turnde ze ook heel netjes, even wat ze de weg kwijt maar ze pakte gauw de draad weer op. Op sprong liet ze 2 mooie overslagen zien en op brug turnde ze een geweldige oefening en kreeg hiervoor het 3de punt. Ivana eindigde 17de.

Mariska en Ivana hebben het allebei zo goed gedaan dat ze door zijn gestroomd naar de districtsfinale in Panningen. Ook Marion heeft het super goed gedaan. Gefeliciteerd dames!

- Uitslag zaterdag 16 april 2016

foto's

- video wedstrijd 1 16 april 2016

 

Zaterdag 16 april hebben nog een aantal turnsters van divisie 5 en D2 zich geplaats voor de regiofinale.

Deze finale is in Kaatsheuvel.

Niet te ver weg, dus een mooie gelegenheid om eens te komen kijken en de turnsters aan te moedigen.

Marion, Mariska en Ivana zullen in actie komen.

Wij wensen ze heel veel succes!

Algemene wedstrijdinfo

- Programma zaterdag 16 april 2016

- deelnemersindeling 16 april 2016

 

                              

 

160409 d2 samen

Op zaterdag 9 april waren de regiofinales. Via de voorwedstrijden hadden de turnsters zich geplaats voor deze wedstrijd. Alleen de beste van iedere categorie mogen aan de finales deelnemen.

Judith moest de eerste wedstrijd in Axel, wat betekende dat ze heel vroeg op moest. Ze had ook nog eens weinig geslapen. Maar ze begon super goed op balk, helaas ging haar koprol een beetje scheef en viel ze van de balk af. Maar ze had toch nog een heel hoog punt gekregen van de jury. Ook liet ze aan de jury een mooie vloer oefening zien en haar handstanden op sprong waren geweldig. Op brug ging ze een beetje te hard met de buikdraai maar kon zichzelf nog net tegen houden, dit kostte natuurlijk wel wat punten. Maar Judith heeft het hartstikke goed gedaan voor haar eerste jaar wedstrijden, ze is als 19de geëindigd van de 42 turnsters op deze wedstrijd.

Angel mocht de dag afsluiten. Ze had niet helemaal haar dag, ze dacht ineens dat salto van brug toch wel heel erg eng was. Hierdoor ging haar ophurken niet helemaal goed en lukte de salto ook niet meer. Op balk liet ze een super oefening zien, maar door de zenuwen en stress van brug vergat ze 2 elementen wat haar veel punten kostte. Toch turnde ze op vloer een mooie oefening en ook op sprong liet ze 2 hele goede overslagen zien. Angel werd 29ste. Dames we zijn trots op jullie allemaal, jullie horen bij de beste van onze regio. Goed gedaan!

- Uitslag zaterdag 9 april 2016

foto's

- video wedstrijd 1 9 april 2016

video wedstrijd 3 9 april 2016

160305 en 06 bijelkaar kleinZaterdag 5 maart was de tweede voorwedstrijd in Fijnaart. Judith mocht het weekend aftrappen. Ze moest beginnen op sprong, waar ze mooie handstanden liet zien. Op brug turnde ze met strakke benen wat beloond werd met een hoog punt. Op balk liet ze een super mooie handstand zien, maar viel met de koprol helaas net naast de balk. Toch kreeg ze een hoog punt. Op vloer turnde ze ook netjes. Judith heeft een 9de plaats behaald tussen het sterke deelnemersveld. De punten lagen heel dichtbij elkaar.
In de tweede ronde mochten Marion en Mariska laten zien wat ze getraind hadden. Marion turnde een hele goede balk, ze turnde rustig waardoor ze niet van de balk afviel. Ook op vloer turnde ze netjes maar doordat de andere turnsters wat moeilijkere elementen doen haalde die een hoger punt. Op sprong kreeg ze een heel hoog punt voor haar overslagen, er was maar één meisje wat een hoger punt kreeg. Marion eindigde op een 6de plaats.
Mariska begon heel relaxt met bijna het hoogste punt op sprong. Ook liet ze een goede brug oefening zien met een hoge opzwaai voor de buikdraai en een hoge salto tot op haar voeten. Op vloer straalde ze van oor tot oor, wat de fotograaf ook was opgevallen. Mariska eindigde ook op een 6de plaats.
In de laatste ronde van de zaterdag mochten Angel, Elvira en Chantal N aantreden. Angel turnde op een brug een super oefening, haar opzwaai voor de buikdraai was hoog, haar ophurken was super stabiel en de salto was lekker ver en hoog. Ze vond het een beetje spannend omdat ze met inturnen heel dicht bij de stok zat. Op vloer turnde Angel heel netjes, mooie armen en mooie benen. Angel eindigde op een 9de plaats.
Elvira turnde een strakke balk oefening, haar sprongen waren super netjes en hoog en zelfs haar salto kon ze makkelijk landen. Op sprong liet ze 2 verre en ruime overslag over de kast zien. Wat beloond werd met een mooi cijfer. Elvira eindigde op een 10de plaats. 

Zondag 6 maart was Ivana de enige van Inion die moest turnen. Het was voor haar de eerste en tevens laatste voorwedstrijd. Ze moest beginnen op sprong, wat ze een beetje spannend vond. Maar ze liet twee goede overslagen zien, waar ze bij de tweede net iets meer afduwde. Daarna mocht ze naar brug, haar toestel. Haar oefening was super netjes en haar opzwaai voor de buikdraai was horizontaal. Balk was super spannend, omdat ze met inturnen steeds viel met de radslag. Maar in de wedstrijdoefening kon Ivana haar zenuwen onder bedwang houden dus viel ze niet van de balk af. Ook op vloer deed ze het goed, met voor het eerst arabier-salto. Deze goede oefeningen hebben Ivana naar de 3de plaats gebracht, gefeliciteerd!!

- Uitslag zaterdag 5 maart 2016

Uitslag 6 maart 2016

foto's

video wedstrijd 1 5 maart 2016

video wedstrijd 2 5 maart 2016

video wedstrijd 3 5 maart 2016

video wedstrijd 1 6 maart 2016

In het weekend van 5 en 6 maart 2016 hebben een aantal turnsters van divisie 5 en D2 hun 2e voorwedstrijd.

Deze wedstrijd is bij de Kieviten in Fijnaart. 

Op zaterdag 5 maart mogen de volgende turnsters turnen. Instap Juduth, pupil 1 Marion en jeugd 1 Angel en Elvira en Mariska jeugd G.

Op zondag 6 maart turnt Ivana haar wedstrijd.

Algemene wedstrijdinfo

- Programma zaterdag 5 maart 2016

programma zondag 6 maart 2016

deelnemersindeling zaterdag 5 maart 2016

deelnemersindeling zondag 6 maart 2016

 

                              

 

160123 div 5 d2 wedstrijd 1Zaterdag 23 januari mochten Judith, Sevde, IremC, Angel en Elvira de wedstrijd starten in eigen huis. Voor Judith was het haar allereerste wedstrijd. Maar wat deed ze het goed. Ze begon op brug en liet daar een goede oefening zien. Op balk deed ze het ook goed, de koprol en handstand lukte heel goed. Door de mooie oefeningen eindigde ze op een 4de plek, net naast het podium.
Elvira liet een geweldige brug oefening zien, ze scoorde met haar mooie ophurken en hoge salto een verdiende 13.00. Helaas viel ze van de balk af met de koprol maar verder had ze mooie oefeningen. Ze werd in haar categorie 7de.
Angel turnde een mooie vloer oefening met een hele mooie overslag. Helaas viel ook Angel met de koprol op de balk, maar ze herpakte zich heel goed en stond daarna super strak op de balk. Dit bracht haar naar de 6de plaats.

Mariska mocht in wedstrijd 2 turnen. Ze begon niet zo goed. Op sprong bij haar eerste aanloop raakte ze uit balans, waardoor ze de plank net raakte en dus niet opnieuw mocht. Ze sprong wel een super mooie 2de sprong. Ze herpakte zich goed door een super mooie brugoefening te laten zien. Op balk deed ze het ook heel goed, alleen moest ze bij de handstand even van de balk af. Maar daarna lukte haar salto af zelfs. Ze mocht afsluiten met een hele mooie vloer oefening. Ze eindigde op een 12de plek.

In de 3de wedstrijd op zaterdag mochten Lisa, Eline, Afra, Irem, Marion en Chantal de dag afsluiten.

Met Marion ging het vandaag geweldig. Ze begon met een super goede vloeroefening. En liet op sprong 2 mooie overslagen zien. Ze eindigde op een mooie 6de plaats Dames super goed, dit belooft wat voor de volgende wedstrijd.

Meiden dit belooft wat voor de volgende wedstrijd.

 

uitslag 23 januari 2016

foto's

video wedstrijd 1

video wedstrijd 2

video wedstrijd 3

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief