Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

Divisie 4/D1

160416 w3

Zaterdag 16 april waren de regiofinales in Kaatsheuvel. Marion, Anna, Mariska en Ivana mochten, lekker dichtbij, in de eerste ronde aan de start verschijnen.160416 anna

Anna liet op sprong hele hoge sprongen zien, wat beloond werd met hoge punten. Op brug moest ze er hard voor werken maar de hoekhang was gelukt! Op balk bleef ze staan maar ze was wel heel wiebelig. Toch kreeg ze nog een hoog punt van de jury. Op vloer viel ze helaas met de 2de handstandspagaat, waardoor ze daarna de weg helemaal kwijt was. De jury was heel streng voor haar. Anna werd 15de.

In de laatste ronde mochten Isa, Yoni en Maaike hun kunsten vertonen.

Isa begon op sprong heel goed met 2 hele mooie sprongen. Op brug liet ze zich van haar goede kant zien met een geweldige oefening. Bij balk was ze zenuwachtig geworden waardoor ze halverwege haar oefening begon te wiebelen. Steeds kon ze zich snel corrigeren maar met de radslag lukte dat helaas niet meer. Wat was ze boos! Maar toch knalde ze op vloer en behaalde hier het hoogste punt. Isa kreeg de zilveren medaille omgehangen.

Maaike begon heel zenuwachtig op balk, na wat kleine wiebels bleef ze toch staan en kreeg het 2de punt op balk. Op vloer was haar streksalto wat laag maar verder was het super netjes. Op sprong ging haar 1ste sprong super goed, maar landde een beetje rottig. Op brug deed ze zo haar best om haar benen recht te houden, wat ook lukte. Maaike kreeg ook de zilveren medaille omgehangen.

Yoni begon op balk heel sterk. Ze stond als een huis met haar arabier. Op vloer straalde ze, ze turnde haar elementen heel mooi en strak maar helaas net met 1 teentje buiten de vloer. Op sprong ging het goed, vooral haar 2de sprong was erg netjes, ze kreeg hiervoor het 2de punt. Op brug turnde ze een geweldige oefening wat haar naar het hoogste podium bracht en waar ze de gouden medaille kreeg omgehangen.

Alle 3 deze meiden mogen naar Panningen om daar de districtsfinale te turnen. Gefeliciteerd meiden!! Toppers.

- Uitslag zaterdag 16 april 2016

foto's

- video wedstrijd 1 16 april 2016

video wedstrijd 3 16 april 2016

Zaterdag 16 april hebben nog een aantal turnsters van divisie 4 en D1 zich geplaats voor de regiofinale.

Deze finale is in Kaatsheuvel.

Niet te ver weg, dus een mooie gelegenheid om eens te komen kijken en de turnsters aan te moedigen.

Anna, Isa, Yoni en Maaike zullen in actie komen.

Wij wensen ze heel veel succes!

Algemene wedstrijdinfo

- Programma zaterdag 16 april 2016

- deelnemersindeling 16 april 2016

 

                              

 

160319 1e wedstrijdZaterdag 19 maart waren de laatste 2e voorwedstrijden in Prinsenbeek. Elif, Anna, Lisa en Isa mocht de spits afbijten.
Elif begon op balk met een sterkte oefening, geen vallen en erg netjes. Op sprong had ze de kracht in haar benen gevonden, want ze vloog met haar salto zo hoog dat ze goed op haar voetjes terecht kwam. Op vloer hadden we gekozen om toch nog de radslag te doen in plaats van de overslag, maar die was heel netjes. Elif eindigde als 9de. Anna turnde ook een strakke balk oefening zonder vallen. Ook haar sprongen vlogen door de lucht, met inturnen raakte ze zelfs de kast een keer niet. Ze maakte dus een streksalto over de kast heen. Op brug had ze wat moeite met haar hoekhang maar ze hield hem lang genoeg vast. Anna eindigde net naast het podium om de 4de plaats.
Lisa was een beetje zenuwachtig. Ze begon op sprong heel sterk, maar liet bij de salto van de brug te vroeg los waardoor ze de mat ging kussen. Maar ze heeft hem wel op de wedstrijd gedaan voor het eerst. Ook op vloer deed ze het super, nadat ze 2 keer van de balk was gevallen, maar wel haar voeten op de balk had met de radslag. Lisa werd 10de.160319 2e wedstrijd
Isa begon mooi op vloer met een hoog punt. Ook sprong haalde ze het hoogste punt. Op brug haalde ze 0.1 punt meer dan de vorige wedstrijd en ook weer het hoogste punt. Op balk stond ze strak en wiebelde niet, ze haalde hier ook het hoogste punt. Door al deze mooie scoren mocht ze het hoogste podium beklimmen en kreeg ze de gouden medaille omgehangen.
In de tweede ronde mochten Femke, Saffira, Suus, Yoni en Maaike aantreden.
Saffira begon op sprong met 2 mooie sprongen, een mooie overslag en een huizenhoge salto. Dit werd beloond met een mooi punt. Op brug lukte haar ophurken en kon ze naar boven springen en op vloer deed ze voor het eerst arabier-flikflak. Saffira werd 9de.
Femke liet een super mooie balk oefening zien, maar helaas viel ze met de radslag. Ook bij Femke was de ophurken op brug gelukt en haar overslag op vloer ging ook goed. Femke werd 10de.
Suus had een beetje een pech dag, met de overslag over de kast moest ze haar hand aan de grond zetten en op brug kon ze net niet naar boven springen met de ophurken. Maar op balk liet ze een mooie oefening zien, waarbij ze helaas met de radslag net uit balans was. En op vloer lukte haar overslag die ze voor het eerst in de wedstrijd deed. Suus werd 14de.
Maaike turnde weer een wedstrijd, wat eigenlijk best goed ging. Helaas viel ze van de balk af met de losse rol, maar kreeg toch nog een hoog punt. Ze werd 6de.
Yoni begon met een val op sprong, wat de pijn in het rug geen goed deed. Ze herpakte zich heel goed ze haalde het allerhoogste punt op brug en op vloer. Ondanks haar val op sprong werd ze toch eerste en mocht ze de gouden medaille mee naar huis nemen.Dames allemaal super goed gedaan, gefeliciteerd! En wees trots op jezelf!

uitslag 19 maart 2016

- foto's 19 maart 2016

video wedstrijd 1 op 19 maart 2016

video wedstrijd 2 op 19 maart 2016

 

 

160130 isaZaterdag 30 januari waren de laatste voorwedstrijden. 

In de 2de wedstrijd mocht Isa haar oefeningen aan de jury laten zien. Ook zij begon op sprong en liet als enige van haar categorie half in half uit zien. Wat beloond werd met een hoog punt. Op brug turnde ze een super oefening alle andere turnsters in haar groepje waren jaloers op haar opzwaai voor de buikdraai. Ook heeft Isa voor het eerst, na 1,5 jaar weer vlot een salto van de brug gedaan op de wedstrijd. Het was een mooie hoge salto, zonder extra zwaai en zonder hulp. Voor deze super oefening krijgt ze het hoogste punt van de dag. Op balk werd het toch nog even spannend, ze wiebelde hier en daar wat maar is toch blijven staan. En op vloer heeft ze echt geknald en gestraald. Door deze geweldige oefeningen mocht ze op het hoogste podium komen staan en kreeg ze de gouden medaille omgehangen. Toppertje!

Ook onze leenturnster deed het super, helaas viel ze van de balk af met de radslag. Maar op de andere toestellen ging het geweldig goed. Ook Annabel werd 1e in haar categorie. We zijn trots op je Annabel! 

uitslag 30 januari 2016

- foto's 30 januari 2016

video wedstrijd 2 30 januari 2016

 

 

160124 div 4Zondag 24 januari mochten Yoni en Maaike hun eerste voorwedstrijd van dit jaar turnen. Zij mochten tijdens de eerste wedstrijd in vlijmen hun oefeningen laten zien aan de jury. Ze begonnen op vloer, waar ze beide sterk op uit kwamen.
Yoni haalde het hoogste punt op vloer door haar strakke en stabiele oefening. Ook turnde Yoni op brug een strakke oefening. Vooral haar salto 1/2 draai af was erg mooi. Op balk turnde ze een mooie nette oefening, met de arabier stond ze als een huis en ook haar sprongen waren netjes.
Maaike moest na vloer even op adem komen, want ze traint tegenwoordig niet zo veel meer. Toch kon ze daarna 2 goede sprongen laten zien. Helaas op balk stond ze wat wiebelig maar turnde zonder vallen.
Maaike kreeg de zilveren medaille omgehangen en Yoni mocht het goud mee naar huis nemen. Super gedaan dames, we zijn super trots op jullie. 

- uitslag 24 januari 2016

foto's

video 24 januari 2016

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief