Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

Clubteam

151115 groep

Zondag 15 november 2015 was de tweede dag van de clubteamwedstrijden. Tayra, Chantal K, Afra, Irem, Eline, IremC en Sevde mochten 's morgens hun turnkunsten laten zien. Tayra en Chantal begonnen op vloer en ook zij mochten hun eigen oefeningen laten zien. Er waren veel zenuwen, maar die hebben gelukt gebracht want allebei stonden ze op hun voeten met de overslag. Chantal liet op sprong nog 2 mooie sprongen zien en Tayra liet op balk een geweldige oefening zien. Samen met hun teamgenoten van Olympia Wernhout hebben ze het kei goed gedaan. Eline turnde een mooie vloer en brug oefening, mooie spanning en super netjes. Sevde deed vandaag voor het eerst 2x een handstand op sprong en allebei de sprongen lukte. Ook op vloer liet ze een mooie oefening zien. Afra liet 2 mooie koprollen zien op sprong, maar ook op vloer deed ze het goed. Haar koprol achteruit ging erg goed. Irem turnde op balk een stabiele nette oefening, en net als IremC turnde ze een super oefening op brug. IremC sprong een mooie eerste handstand op sprong, maar helaas haalde ze net haar 2de handstand niet. Voor haar eerste sprong haalde ze 13.00 punten. Het team haalde in totaal 145.475 punten een eindigde op een mooie 5de plaats. Meiden super gedaan, we zijn trots op jullie!

Voor foto's klik hier

Voor video wedstrijd 1

151114 groepZaterdag 14 november 2015 waren de clubteamwedstrijden. Angel, Elvira, Marion en Mariska mochten 's morgens het spits afbijten. Angel, Elvira en Marion zaten met z'n 3e in een team en alle andere teams waren met minimaal 4. Dus kans op een medaille zat er niet in, maar de meiden hebben het super gedaan. Angel sprong 2 geweldige sprongen en deed voor het eerst radslag op de balk. Ze stond maar viel er toch af door de zenuwen. Elvira liet een super brug en balk oefening zien en haalde op beide toestellen in de 12. Marion turnde een top oefening op vloer en haalde een 12.95, maar ook op brug deed ze het super. De meiden hebben bij elkaar 133.125 punten gehaald. Mariska turnde met een team van DGV mee. Ze begon op vloer en deed voor het eerst haar zelf gemaakte vloeroefening. Wat deed ze dat goed gedaan. Op sprong deed ze voor het eerst half in half uit en haalde hiervoor een 11.70. Dames jullie kunnen trots zijn, wij zijn dat zeker!

In de tweede ronde mochten Suus en Lisa hun allereerste wedstrijd turnen. Ze zaten in een team met de ervaren Saffira en Femke. Wat waren ze zenuwachtig maar wat hebben ze het goed gedaan. Ze moesten beginnen op balk, waar deze zenuwen niet handig zijn. Maar ze turnde alle 4 goede oefeningen. Vooral Saffira en Femke, zij hadden allebei een oefening zonder vallen. Suus turnde een mooie vloer oefening waarbij ze precies wist wat ze moest doen. Lisa deed voor het eerst een super mooie salto op sprong. Ze stond heel goed op haar voeten. Dames wat knap wat jullie hebben laten zien!

In de derde ronde mochten de oudste turnsters van Inion aan de bak. Het was een samengesteld team waarbij Annabel en Inge een ander niveau moesten turnen dan hun eigenlijke niveau. Ze begonnen op balk waar ze super punten neerzetten. Maaike turnde een balk oefening als van oudst en haalde een 11.55. Ook Isa turnde een geweldige oefening op balk met 0 vallen en haalde 11.05. Op vloer deed ze het super en ook zij mocht haar nieuwe oefening aan de jury laten zien. En hij viel in de smaak bij de jury ze haalde een 11.30. Yoni en Annabel turnden ook geweldig op vloer. Annabel deed voor het eerst arabier-salto en op balk lukte haar losse rol. Yoni haalde een 11.15 op vloer. Inge liet op sprong zien wat ze waard was, ze haalde 11.925 punten. Ook op brug deed ze het super. Uiteindelijk hadden deze meiden het zo goed gedaan dat ze met 2 punten los de gouden medaille mee naar Oudheusden mochten nemen. Dames wat knap en onverwachts, Jullie hebben allemaal een goede bijdrage geleverd. Toppertjes!!

Voor foto's klik hier

Voor video wedstrijd 1wedstrijd 2 en wedstrijd 3

151108 taraZondag 8 november was de allereerste wedstrijd voor Inion in het nieuwe seizoen. Tara mocht de spits afbijten. Ze turnde samen met 2 turnsters van De Samensprong Prinsenbeek, in de landelijke teamwedstrijden. Ze begon op brug en turnde met veel zenuwen, op een klein foutje na, een top oefening. Daarna moest ze naar balk. Door de support van Bulletje blijf ze op de balk staan en turnde een strakke oefening. Op één na laatste toestel kwam ze op vloer. Door de adrenaline en extra vering van de vloer was haar flikflak iets te hoog en daarvoor haar salto laag. Maar ze heeft haar oefening goed uit geturnd.
Als laatste moest ze naar sprong. Ze sprong 2 super sprongen. De dames hebben het super gedaan. Bedankt Samensprong voor de samenwerking. Tara je was top! 

Voor foto's klik hier

Voor video klik hier

De eerste wedstrijd van dit seizoen komt er alweer aan.

De clubteamwedstrijden. Zoals de naam al zegt wordt hier niet individueel geturnd, maar gaat het om het team resultaat. Dit is de enige wedstrijd van het seizoen waar je als team een score neerzet. Voor de turnsters altijd een hele gezellige wedstrijd, omdat je het samen met elkaar moet doen!

Inion doet mee met 5 teams in de verschillende categorieën.
In 1 van deze 5 teams turnen ook meisjes van Olympia Wernhout mee. Voor 2 turnsters van Inion konden wij zelf geen team vormen en zij turnen dan ook mee met een team van De Samensprong en DGV Dussen. 

De clubteamwedstrijden zijn op:

7/8 november in Waspik voor supplement C. Voor programma klik hier 

14 november en Breda voor D2, D1, Divisie 5 en Divisie 4. Voor het programma klik hier. Deelnemersindeling

15 november in Breda voor D3 en Divisie 6. Voor programma klik hier. Deelnemersindeling

Algemene wedstrijd informatie 14 en 15 november.

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief