Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

Regio wedstrijd Vlijmen

150426 ZaalIn het weekend van 25 en 26 april stond Die Heijgrave in Vlijmen bol van de toestelfinales Turnen Dames van de regio Zuid West Nederland. De organisatie van dit weekend was in handen van gymnastiekvereniging Inion.
In 2 dagen tijd zijn er meer dan 700 turnsters geweest. In totaal zijn er 1500 oefeningen beoordeeld door de juryleden en zijn er vele medailles uitgereikt. Een zeer geslaagd weekend met vele blije turnsters en een ontzettend goed gevuld tribune om de turnsters aan te moedigen. De organiserende vereniging Inion uit Heusden kan spreken van een zeer geslaagd weekend.
In aanloop naar de wedstrijd was het nog wel spannend of deze door kon gaan. In verband met de asbest problematiek, konden de toestellen niet uit de Kubus in Oudheusden gehaald worden. En zonder toestellen geen wedstrijd. Gelukkig is met behulp van de gemeente en collega verenigingen het toch nog gelukt om dit evenement door te kunnen laten gaan.
De turnsters van Inion die zich voor deze wedstrijd hadden geplaatst, hebben tussen het vrijwilligerswerk voor het goede verloop van de wedstrijd door, ook nog hun toestelfinales geturnd. Ze hadden samen 25 toestelplaatsen behaald via de voorwedstrijden. Zij gingen naar huis met 5 gouden medailles en 2 zilveren. Ivana (jeugd D3) en Inge (senior D) kregen de gouden medaille omgehangen bij brug en zijn hiermee toestelkampioenen brug van Zuid West Nederland geworden in hun categorie. Tara (senior C) behaalde een zilveren medaille op brug. Op balk is Maaike (senior D) de toestelkampioen van Zuid West Nederland geworden en won Inge het zilveren. Op vloer wonnen Ivana en Isa (jeugd D1) het hoogst haalbare van de regio op vloer in hun catergorie. Gefeliciteerd allemaal.
Langs deze weg wil gymnastiekvereniging Inion alle vrijwilligers, juryhulpen en sponsors heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Chapeau!

Hier vind je alvast wat foto's

150425 omslagfotoOp zaterdag 25 en zondag 26 april organiseert Inion een grote 2 daagse turnwedstrijd.

De toestelfinales Turnen Dames, divisie 1 t/m 6 en de niveaus N1 t/m D3, voor de turnsters uit Zuid West Nederland. Wanneer je van turnen houdt of er interesse in hebt, is dit een hele mooie gelegenheid om turnen op ieder niveau te zien. Er komen turnsters die 1 uur per week trainen, maar ook turnsters die 12 tot 15 uur per week trainen.

Er zullen in dit weekend meer dan 700 turnsters in actie komen. Ze hebben zich geplaatst voor de toestelfinales via de regionale voorwedstrijden. Voor velen is dit de afsluiting van een mooi turnseizoen.

De wedstrijden starten beide dagen om 8:30 uur in sporthal Die Heijgrave in Vlijmen. De zaterdag zal tot ongeveer 20:30 uur duren en de zondag tot 18:30 uur.

De entree voor volwassenen is € 3,50 en voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar € 2,00.

Algemene wedstrijdinformatie

Deelnemers: Divisie 1, N1 en jeugd N2

                   Divisie 2, N2 en jeugd N3

                   Divisie 3, N3 en jeugd N4

                   Divisie 4 en D1

                   Divisie 5 en D2

                   Divisie 6 en D3

Programma: zaterdag

                   zondag

 

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief