Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Divisie 6/D3

150425 divisie 6Zaterdag 25 en zondag 26 april stond die Heygrave bol van de toestelfinales. Een aantal turnsters van Inion had zich voor deze wedstrijd geplaats. 

Als afsluiting van de zaterdag mochten Irem, Eline, Ivana en Isa nog turnen. Irem had zich geplaatst voor brug en balk. Beide oefeningen deed ze super, maar door het sterke deelnemersveld eindigde ze op brug op de 7e plaats en op balk op de 6e plaats.
Eline had zich voor 3 toestellen geplaatst. Brug, balk en vloer, ze turnde allemaal mooie oefeningen. Vooral op vloer liet ze een super mooie oefening zien. Ze behaalde een 5e plaats op brug en balk en 8e plaats op vloer.
Ivana had zich geplaatst voor brug en vloer. Op beide toestellen liet ze geweldige oefeningen zien en ja hoor... 2 keer goud voor Ivana.

Al met al een goed turn weekend voor Inion. Door een andere voorbereiding dan normaal, asbest in de Kubus, trainen in een andere hal met andere toestellen. Maar toch mooie medailles mee naar Oudheusden.

uitslag 25 april 2015

Voor foto's klik hier

Voor video's klikt hier

 

Op zaterdag 25 en zondag 26 april zijn de toestelfinales voor alle niveaus in Vlijmen.
Buiten dat Inion dit wedstrijdweekend organiseert, zijn er ook nog een groot aantal turnsters die zich via de voorwedstrijden hebben geplaatst voor deze wedstrijd.
Samen hebben Mariska, Marion, Ivana, Irem, Irem C, Eline, Angel, Yoni, Tara, Isa, Inge, Maaike en Saffira 26 toestellen waarop ze mogen turnen.
Wij wensen de dames heel veel succes en plezier toe.

 

algemene wedstrijdinfo 25/26 april 2015

programma 25 april 2015

programma 26 april 2015

 

150411 eline van den bosch en ivana stesevicZaterdag 11 april waren de regiofinales voor divisie 5/6 en D2/D3 in Wijk en Aalburg. De turnsters die op de finale mogen turnen hebben zich geplaatst via de voorronden en horen tot de beste turnsters van regio Zuid West Nederland.
In de eerste wedstrijd mochten Irem, Eline en Marion turnen. Voor Marion, pupil 1 D2, is het het eerste jaar dat ze aan wedstrijden meedoet. Het is dan al erg knap als je de finale mag turnen. Op balk liet ze een hele mooie oefening zien, met helaas 1 valletje met de koprol. Maar wat een mooie handstand en wat een mooie sprongen. Ook op sprong liet ze weer zien wat ze waard was en behaalde het op één na hoogste punt. Ze eindigde op een mooie 21ste plaats in een deelnemersveld van 36, waar de punten allemaal erg dicht bij elkaar zaten. Irem deed ook het super goed, vooral op sprong liet zien ze hoe goed ze kan springen. Op brug deed ze het super, ze liet hele mooie kurbetjes en zwaaitjes zien. Uiteindelijk behaalde ze een 8ste plaats in de categorie pupil 1 D3. Eline wist de jury er weer van te overtuigen dat ze echt bij de best hoort. Ze liet weer een super balk oefening zien, en ook op brug deed ze het goed en hield de hoekhang wel 4 tellen vast. Alles bij elkaar opgeteld kreeg ze de zilveren medaille omgehangen en werd dus 2e van de pupillen 1 D3 van Zuid West Nederland.
In de tweede wedstrijd mochten Angel en Chantal turnen. Angel turnde een goede wedstrijd, op vloer liet ze een geweldige overslag zien en bij sprong vloog ze over de kast heen. Maar doordat het deelnemersveld zo sterk was eindigde ze op een 29ste plaats. Ook in de categorie van Angel pupil 2 D2, zaten de punten allemaal heel dicht bij elkaar. Chantal, die nog steeds last van de blessure aan haar voet heeft, turnde ook een goede wedstrijd. Op brug liet ze een geweldige oefening zien, ze viel met ophurken een beetje naar voren maar kon toch nog snel de bovenste ligger pakken. Waar ze na 2 zwaaien een super hoge salto liet zien. Chantal eindigde op een mooie 7de plek bij de junioren H.
In de laatste wedstrijd mocht Ivana haar oefeningen laten zien. Ze liet wederom de beste oefening op brug zien aan de jury. En een vloeroefening waar weinig op aan te merken viel, vond de jury. Ze kreeg 14.10 punten. Hierdoor kon het niet anders meer dan dat ze op het podium eindigde, het werd zelf de 2de plaats. Ze werd dus 2de bij jeugd D3 van Zuid West Nederland.
Meiden allemaal super gedaan! We zijn trots op jullie. Doordat jullie op deze wedstrijd hebben mogen turnen, horen jullie bij de beste van de regio Zuid West Nederland.

uitslag 11 april 2015

Voor foto's klik hier

Voor video's wedstrijd 1wedstrijd 2 en wedstrijd 3

 

150315 Eline van den Bosch

 Op zondag 15 maart waren de laatste voorwedstrijden. Elvira, Angel en Irem C mochten in de ochtendronde turnen. Alle drie deden ze het erg goed. Irem turnde een super brug en ook op balk deed ze het erg goed. Zonder vallen turnde ze haar oefening netjes uit. Ze eindigde op een mooie 6de plaats. Elvira liet op sprong twee super sprongen zien en ook op brug turnde ze hele mooie hoge zwaaien. Ze behaalde een nette 9de plaats. Angel liet op balk zien dat ze haar zenuwen goed kan bedwingen, helaas ging de koprol wel een beetje scheef. Maar met deze mooie oefening haalde ze het op 1 na beste punt op balk. En met de drie andere goede oefeningen werd ze 4de, helaas net naast het podium, maar heel knap. Dames gefeliciteerd!

In de middag waren Marion, Irem, Eline, Afra en Mariska aan de beurt. Marion turnde een erg mooie brugoefening en sprong twee super mooie handstanden tot lig. De jury kon er niet zoveel foutjes aan ontdekken en daardoor eindigde ze op een mooie 7de plaats. Afra liet de jury op vloer even zien hoeveel ze geleerd had, een mooie radslag en arabier. Ook liet ze zien hoe lenig ze is, spreidzit met haar buik op de grond en een bruggetje zijn voor Afra een koud kunstje. Ze werd uiteindelijk 12de. Irem turnde een super mooie brug oefening en ook op vloer turnde ze haar elementen heel netjes. Ze behaalde een mooie 6de plek. Eline wilde de jury op balk, na zo een lange dag, even wakker maken. Ze turnde een geweldige oefening en kreeg hiervoor het hoogste punt van de dag. Ook de andere toestellen gingen erg goed en daarmee was Eline de beste van haar niveau. Ze nam de gouden medaille mee naar huis. Mariska wilde iedereen verrassen vandaag. Ze turnde een geweldige brugoefening, een super balk. Op vloer heeft ze voor het eerst arabier-flikflak gedaan, super! Ze behaalde een super mooie 9de plaats. Goed gedaan meiden!

uitslag 15 maart 2015

Voor foto's klik hier

Voor video's wedstrijd 1 en wedstrijd 2

 

150307 groep wedstrijd 3Zaterdag 7 maart had Chantal Nannes haar tweede voorwedstrijd. De week voor de wedstrijd blesseerde Chantal zich aan haar voet, maar ondanks dat heeft ze een goede wedstrijd geturnd. Ze turnde een nieuwe vloeroefening, een mooie salto van brug en 2 mooie overslag op sprong Hierdoor eindigde ze op een 9e plaats. Goed gedaan Chantal.
In de middag mochten Ivana, Chantal en Tayra laten zien wat ze getraind hadden. Tayra turnde een super oefening op balk, zonder vallen en sprong de sterren van de hemel. Ze behaalde een mooie 14e plaats. Chantal liet de jury een mooie vloer oefening zien en ook op balk deed ze het goed, vooral de fouetté draaitjes waren erg mooi. Zij werd hiermee 11e. Ivana liet op vloer en brug de beste oefeningen van de dag zien. Op vloer liet ze een hele mooie overslag zien en op brug waren haar zwaaien heel hoog. Zij kreeg de bronzen medaille omgehangen. Goed gedaan dames.

 

uitslag 7 maart 2015

Voor foto's klik hier

Voor video's wedstrijd 1 en wedstrijd 3

 

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief