Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Divisie 4/D1

150530 groepZaterdag 30 mei was de districtsfinale van 4de divisie in Prinsenbeek. Alleen de 36 allerbeste turnsters per categorie van het hele district waren aanwezig. Inge en Yoni hadden zich geplaatst via de voorwedstrijden en regiofinale.

Yoni, die eerste jaar senior is, heeft erg goed geturnd. Ze heeft nieuwe elementen gedaan die super goed uit de verf kwamen. Zoals zolendraai op brug en een mooie salto 1/2 draai op vloer. Yoni heeft een mooie plaats behaald.

Inge turnde een super wedstrijd. Het begon met een super mooie balk oefening. Vervolgens een goede vloeroefening en daarna twee sprongen met een mooie punt. Tot slot haar brugoefening met een geweldige salto 1/2 draai. Dit bracht haar naar de eerste plaats.
Inge is districtskampioen geworden bij de senioren D. Meiden, allebei super goed gedaan!!

 - uitslag 30 mei 2015

Foto's volgen nog

Voor video klik hier

150525 groep obtkMaandag 25 mei, 2de pinksterdag, waren de open Bredase turnkampioenschappen. Dit is een wedstrijd met vrije inschrijving, dus wie wilde mocht zich aanmelden.
Annabel turnde in de 2de ronde, ze turnde een goede wedstrijd. Maar helaas op balk deed ze wat gekke dingen, maar toch heeft ze een mooie 6e plaats kunnen bemachtigen.

Tara, Yoni, Isa en Maaike turnde in de 3de ronde. Maaike en Yoni hadden het een beetje verpest op balk, omdat ze allebei 2 vallen turnde. Toch vielen de punten heel erg mee. Yoni heeft de wedstrijd nog mooi afgemaakt en liet een goede vloer en brug oefening zien. Maaike kon door haar blessures niet voluit turnen. Maaike werd 9e en Yoni eindigde op een mooie 6e plaats.Tara begon op brug waar ze wat kleine schoonheidsfoutjes had, maar op vloer liet ze een mooie oefening zien, tot de laatste serie waar ze toch nog op haar billen landde. Door een blessure kon ze niet voluit trainen en dus ook niet alles laten zien vandaag. Ondanks dat haalde toch een mooie 2e plaats. Isa turnde een super wedstrijd, ze liet 2 super sprongen zien, turnde weer een salto bij brug, een balk oefening zonder vallen en een geweldige vloer oefening wat de beste was van haar niveau. Al met al kreeg ze de bronzen medaille omgehangen. 

Angel mocht in de laatste ronde van het lange wedstrijdweekend. Ze begon met een mooie balk oefening, waar ze wel een val turnde, maar die verder zo netjes was dat ze toch het hoogste punt kreeg. Helaas op vloer verwisselde ze wat elementen en viel haar punt lager uit dan verwacht. Op sprong liet ze geweldige sprongen zien maar op brug kon ze de hoger ligger niet goed vastpakken, waardoor ze viel. Uiteindelijke eindigde ze op de 12e plaats.

Allemaal super gedaan, weer 2 mooie medailles mee naar Oudheusden. En nu lekker trainen voor volgend jaar, succes!!

uitslag 25 mei 2015

Foto's volgen nog

Voor video's wedstrijd 2, wedstrijd 3 en wedstrijd 4.

 

Het einde van het wedstrijdseizoen komt in zicht.

De toestel en regiofinales zijn achter de rug. Wat nog rest zijn de districtsfinales.

Voor de districtsfinale kun je je plaatsen via de voorwedstrijden en de regiofinales. Wanneer je bij de regio tot de beste turnsters behoord, mag je deelnemen aan de districtsfinales.

Het is Yoni en Inge gelukt om zich bij de beste van onze regio te scharen. Zij mogen op 30 mei deelnemen aan de districtsfinale divisie 4 en D1 in Prinsenbeek.

 

algemene wedstrijdinfo 30 mei 2015

- programma 30 mei 2015

- deelnemersindeling 30 mei 2015

 

Op maandag 25 mei (2e pinksterdag) zullen nog een aantal turnsters van Inion een wedstrijd turnen.

Zij kunnen er geen genoeg van krijgen en vonden het leuk om aan de Open Bredase Turn Kampioenschappen deel te nemen.

Wij wensen Angel, Isa, Annabel, Yoni, Tara en Maaike heel veel succes. 

De wedstrijd vindt plaats in de Scharen in Breda, Topaasstraat 13.

 

- programma 25 mei 2015

deelnemersindeling

 

 

150426 divisie 4Zaterdag 25 en zondag 26 april stond die Heygrave bol van de toestelfinales. Een aantal turnsters van Inion had zich voor deze wedstrijd geplaats. 

Als afsluiting van de zaterdag mochten Irem, Eline, Ivana en Isa nog turnen. Isa had zich geplaatst voor 3 toestellen. Brug, balk en vloer. Door helaas 2 vallen op balk, net geen medaille maar een mooie 4de plek. Op vloer liet ze een geweldige oefening zien, de beste van haar categorie. Dus ook Isa mocht een gouden medaille mee naar huis nemen.

Op zondag ochtend mochten Yoni, Inge en Maaike de dag beginnen. Saffira had zich nog als reserve geplaatst voor sprong. Ze sprong een mooie handstand en een huizenhoge salto. Ze werd hiermee 11e van de instappers D1.
Yoni had zich geplaatst voor het toestel brug. Ze liet hier een mooie strakke oefening zien. En behaalde de 5e plaats.
Maaike had zich geplaatst voor de toestellen sprong, brug en balk. Ze liet op sprong en brug wat punten liggen, maar op balk turnde ze erg netjes en kreeg hier dan ook het goud omgehangen.
Inge had ook de toestellen sprong, brug en balk. Op alle toestellen heeft zij netjes geturnd en 2 medailles in de wacht gesleept. Goud op brug en zilver op balk.

Al met al een goed turn weekend voor Inion. Door een andere voorbereiding dan normaal, asbest in de Kubus, trainen in een andere hal met andere toestellen. Maar toch mooie medailles mee naar Oudheusden.

uitslag 25 april 2015

Voor foto's:zaterdag en zondag

Voor video's: zaterdag en zondag

 

Op zaterdag 25 en zondag 26 april zijn de toestelfinales voor alle niveaus in Vlijmen.
Buiten dat Inion dit wedstrijdweekend organiseert, zijn er ook nog een groot aantal turnsters die zich via de voorwedstrijden hebben geplaatst voor deze wedstrijd.
Samen hebben Mariska, Marion, Ivana, Irem, Irem C, Eline, Angel, Yoni, Tara, Isa, Inge, Maaike en Saffira 26 toestellen waarop ze mogen turnen.
Wij wensen de dames heel veel succes en plezier toe.

 

algemene wedstrijdinfo 25/26 april 2015

programma 25 april 2015

programma 26 april 2015

 

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief