Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

141109 groepOp zondag 9 november was het D2 clubteam van Inion met Eline, Elvira, Angel, Irem en Mariska aan de beurt om hun eerste wedstrijd te turnen. Ze hebben allemaal op minstens 3 toestellen laten zien hoe goed er al getraind is dit seizoen. De niveauverschillen in deze groep waren erg groot. Het D2 team wist desondanks toch een mooie 9e plaats te behalen. Complimenten hiervoor, ze hebben goed geturnd!

Ook het 4e divisie team met Denise, Inge, Maaike en Yoni, aangevuld met Denise van DGV-Dussen moest zich bewijzen tussen 13 andere teams. In de ochtend traden 10 teams aan, en het Inion team wist zich op een knappe tweede plaats te nestelen. In de middag moesten de andere 3 teams in de 4e divisie turnen. Helaas plaatsten twee van deze teams zich op de eerste en tweede plaats, waardoor het 4e divisie team van Inion met een nipt verschil net naast het podium belandde. Zij werden na een spannende wedstrijd uiteindelijk dus 4e. Toch een resultaat om trots op te zijn!

Nog beter verging het Isa. Zij deed mee in het D1 team, samen met 4 meisjes van Bredagym. Isa turnde alle toestellen behalve balk, en ze liet op brug een super oefening zien. De turnsters in dit team behaalden allemaal hetzelfde hoge niveau, waardoor ze bij de prijsuitreiking de zilveren medaille omgehangen kregen. Topprestatie Isa!

Voor foto's klik hier.

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief