Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

Clubteam

141109 groepOp zondag 9 november was het D2 clubteam van Inion met Eline, Elvira, Angel, Irem en Mariska aan de beurt om hun eerste wedstrijd te turnen. Ze hebben allemaal op minstens 3 toestellen laten zien hoe goed er al getraind is dit seizoen. De niveauverschillen in deze groep waren erg groot. Het D2 team wist desondanks toch een mooie 9e plaats te behalen. Complimenten hiervoor, ze hebben goed geturnd!

Ook het 4e divisie team met Denise, Inge, Maaike en Yoni, aangevuld met Denise van DGV-Dussen moest zich bewijzen tussen 13 andere teams. In de ochtend traden 10 teams aan, en het Inion team wist zich op een knappe tweede plaats te nestelen. In de middag moesten de andere 3 teams in de 4e divisie turnen. Helaas plaatsten twee van deze teams zich op de eerste en tweede plaats, waardoor het 4e divisie team van Inion met een nipt verschil net naast het podium belandde. Zij werden na een spannende wedstrijd uiteindelijk dus 4e. Toch een resultaat om trots op te zijn!

Nog beter verging het Isa. Zij deed mee in het D1 team, samen met 4 meisjes van Bredagym. Isa turnde alle toestellen behalve balk, en ze liet op brug een super oefening zien. De turnsters in dit team behaalden allemaal hetzelfde hoge niveau, waardoor ze bij de prijsuitreiking de zilveren medaille omgehangen kregen. Topprestatie Isa!

Voor foto's klik hier.

141108Zaterdag 8 november was de eerste wedstrijd van de meiden in niveau D3, de clubteamwedstrijd. Ze begonnen op brug, waar Ivana een super oefening turnde. Ze had een korte warming-up gedaan, omdat ze de sporthal niet direct konden vinden. Ook Marion turnde de sterren van de hemel op brug. Na brug kwam het lastigste toestel: balk. Helaas hadden zij een aantal vallen op balk. Snel vergeten. Afra turnde een hele mooie oefening op vloer. Hierdoor werd het punten totaal flink opgekrikt. Als laatste moesten ze naar sprong. Na een geweldige sprong van Tayra en een super hoog cijfer voor Chantal kwam het punten totaal op 137,8. Ze eindigden op een mooie 5e plaats. Super gedaan dames.

In de 2e wedstrijd waren de keuze meiden aan de beurt. Chantal en Münevver, beide geblesseerd, hebben een goede wedstrijd geturnd. Ze zaten samen met 3 meiden van DGV in een team en hebben de toestellen verdeeld. Münevver mocht in actie komen op sprong, brug en vloer. Na een geweldige start op vloer kon ze zich op de andere toestellen focussen. Chantal kwam in actie op sprong en balk. Ze was donderdag niet helemaal goed geland op sprong, maar sprong vandaag 2 super goede sprongen. Uiteindelijk kwam het team op een puntentotaal van 119.95. Goed gedaan dames!

Voor foto's klik hier.

Zaterdag 8 en zondag 9 november mogen een groot aantal van onze turnster hun 1e wedstrijd van die seizoen turnen. De clubteamwedstrijd in Breda.

De meiden strijden dan niet voor zichzelf maar voor hun team. Er zitten 4 of 5 turnster in één team, waarvan er 4 per toestel mogen turnen en de 3 beste scores tellen voor het teamresultaat.

In het D3 team zitten: Afra, Marion, Chantal, Ivana en Tayra.
In het D2 team zitten: Eline, Irem, Angel, Elvira en Mariska.
Isa zit in het D1 team samen met turnsters van Bredagym.
Chantal en Münevver vormen samen met de turnsters van DGV een divisie 5 team.
In het divisie 4 team zitten: Yoni, Denise, Inge en Maaike. 

Wij wensen ze allemaal heel veel succes en plezier zaterdag en zondag.

Zondag 2 november was 141101 groepde eerste wedstrijd voor Inion van het nieuwe seizoen.
Een clubteamwedstrijd is, zoals de naam al zegt, een wedstrijd voor een team. Vier of vijf turnsters zitten in één team, waarvan er 3 per toestel mogen turnen en waarbij de 2 beste scores tellen.
Omdat Tara bij Inion de enige turnster is die in de categorie senior, divisie 3, supplement C turnt, heeft zij mogen aansluiten bij het supplement C team van SHJ uit Drunen. 

Tara heeft brug en sprong mogen turnen. Beide toestellen gingen goed. Voor sprong haalde ze 11.625 punten en bij brug was ze ook zeer tevreden. Ze turnde voor de eerste keer op een wedstrijd een losom.

Helaas eindigde het team op de 11e plaats en mogen ze jammer genoeg niet doorstromen naar de landelijke finale.

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief