Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

BMB (bewegen met beperking) / Galm+

Bewegen is goed voor iedereen, vooral voor jongere ouderen, mensen van gevorderde leeftijd en mensen met een chronische aandoening of beperking.

Bij Inion bieden we beweeglessen aan, waarbij naar ieder individueel wordt gekeken. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau. We beginnen elke les met een spel waarbij soms snelheid belangrijk is maar waar vaak de hersens nog harder moeten werken. Daarna doen we wat spieroefeningen om de spieren soepel en sterk te houden. We sluiten de les altijd af met een leuk spel of iets wat de sporters graag willen doen. Dus eigen inbreng in de lessen is altijd mogelijk. Als het lekker weer is gaan we naar buiten om daar in het zonnetje een spel te doen of om een rondje te lopen.

De spellen die gedaan worden zijn zeer gevarieerd, eigenlijk te veel om op te noemen. Memory, 3 op een rij, kwartet (allemaal niet aan een tafel, maar in de gymzaal), maar ook nieuwe spelletjes als kubben, ratten en raven en trefbal, enz. enz. Iedere les is het weer een verrassing en voor elk wat wils. Heeft u vroeger altijd aan basketbal gedaan en zou u dat graag nog eens willen doen dan is dat zeker mogelijk. Wilt u de flikflak leren? Dan is dat bij deze groep helaas niet mogelijk, maar verder kan er heel veel als het maar met bewegen te maken heeft. U MOET gewoon een keertje komen meedoen.

De lessen worden verzorgd door een bewegingsagoog die veel ervaring heeft met verschillende chronische aandoeningen of beperkingen en de les zo insteekt dat iedereen mee kan doen.

Het doel van de les is uw lichaam in beweging te houden en de lach- en kaak spieren te trainen. Heeft u zelf doelen die u graag wilt bereiken? Ook hier is voldoende ruimte voor.

De lessen zijn eigenlijk als een e-bike; een steuntje in de rug om lekker te (blijven) bewegen.

Wilt u bewegen in uw eigen buurt en lekker dicht bij huis? Kom dan eens een les kijken of meedoen. Dit is geheel vrijblijvend.

 

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief