Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

Op jonge leeftijd starten met free running is top! De sportzaal is de perfecte plek ervoor. Er zijn eindeloos veel materialen in de sportzaal aanwezig om free running indoors uitdagend te maken. Springkasten, rechtopstaande matten, turnbok, turnbanken, muren, touwen en klimrekken. Dat, gecombineerd met zachte plofmatten maken de sportzaal tot de allerbeste plek om veilig te oefenen.

Wat is Free Running?
Free Running is zo creatief mogelijk van punt A naar punt B komen. Daarbij trotseer je obstakels op allerlei manieren. Jezelf van A naar B verplaatsen kan door te springen, klimmen, balanceren, zwaaien en hangen. En vergeet de spectaculaire coole tricks niet! De obstakels zijn alledaagse dingen als muurtjes, hekken, trappen, buizen, banken en palen. Alles waar over gesprongen, geklauterd en gerend kan worden, is onderdeel van een Free Running parcours. De trucs en tricks maken het plaatje compleet. Free Running is een ongekend populaire urban street activiteit.

Indoors trainen
In een sportzaal trainen voor Free Running is perfect voor beginners en voor gevorderden die nieuwe tricks willen leren. Twee ervaren trainers geven een afwisselende les die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen.

Groep 1 traint van 18.00 tot 19.00 uur. Jongens en meisjes in de leeftijd 7 tot en met 10 jaar zijn in deze groep van harte welkom!
Groep 2 traint van 19.00 tot 20.00 uur. Jongens en meisjes in de leeftijd van 11+ zijn in deze groep van harte welkom!

De groepen staan onderleiding van Luuk en Vincent.

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief