Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

Clubinfo

De a-selectie is een wedstrijdgroep die meedoet aan regionale en eventuele landelijke wedstrijden. Zij trainen hier elke week voor op sprong, brug, balk en vloer. Plezier is het belangrijkste maar hard trainen even goed.

De a-selectie traint iedere woensdagavond van 17.00 tot 19.30 uur en vrijdagmiddag van 17.00 tot 20.30 uur in de Kubus onderleiding van Maaike, Nanda, en Evie.

kubus

 

 

Sporthal De Kubus

Kasteellaan 23

5256 GV Oudheusden

vergaderhamerElk jaar wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden die toegankelijk is voor alle ouders van jeugdleden en leden van 18 jaar en ouder. Tijdens deze vergadering worden jaarstukken gepresenteerd en belangrijke zaken besloten. De volgende vergadering staat gepland op dinsdag 26 mei 2015. Omdat 't Zaaltje in sporthal de Kubus verbouwd wordt, wijken we uit naar de Huiskamer van van de Gerard van Oostromstraat 65 in Oudheusden. Te zijner tijd ontvangt iedere lid/ouder een uitnodiging.

vergaderhamerElk jaar wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden die toegankelijk is voor alle ouders van jeugdleden en leden van 18 jaar en ouder. Tijdens deze vergadering worden jaarstukken gepresenteerd en belangrijke zaken besloten. De volgende vergadering staat gepland op dinsdag 15 maart 2016. De locatie is momenteel nog niet bekend. Te zijner tijd ontvangt iedere lid/ouder een uitnodiging.


Vanwege de drukke werkzaamheden en de organisatie van vele activiteiten van de afgelopen periode heeft het bestuur vergaderingbesloten om de Algemene Ledenvergadering een aantal weken te verplaatsen.
De nieuwe datum is: dinsdag 19 april a.s. Binnenkort kunt u een uitnodiging verwachten.

vergaderhamerElk jaar wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden die toegankelijk is voor alle ouders van jeugdleden en leden van 18 jaar en ouder. Tijdens deze vergadering worden jaarstukken gepresenteerd en belangrijke zaken besloten. De volgende vergadering staat gepland op dinsdag 4 april 2017. De locatie is momenteel nog niet bekend. Te zijner tijd ontvangt iedere lid/ouder een uitnodiging.

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief