Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Op zondag 5 oktober a.s. organiseert gymnastiekvereniging Inion alweer voor de 32e keer de Wallenloop in Heusden. Dit is een recreatieve loop, die voor jong en oud plezier biedt.

Maar wat houdt de Wallenloop nou eigenlijk precies in?2014 wallenloop1

De Wallenloop is een loopevenement dat zijn oorsprong vindt in vestigingsstad Heusden. Het startpunt van het evenement is bij de Heusdens Bureau voor Toerisme, Pelsestraat 17 in Heusden waarna er een route wordt afgelegd van 2.184 meter per ronde. Burgemeester Jan Hamming zal om 10:00 uur het startschot lossen. Naast het sportieve karakter welke de Wallenloop biedt, kan de recreatieve loper onderweg genieten van het overweldigende ‘groene’ landschap. Iedereen kan in zijn eigen tempo het parcours afleggen zolang het maar valt onder één van de volgende activiteiten: ‘hardlopen, wandelen (eventueel met kinderwagen), nordic-walking of joggen’.

 

De Wallenloop is een gezellig evenement voor zowel jong en oud. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën: gemengd t/m 6 jaar, gemengd 7 t/m 10 jaar, gemengd 11 t/m 15 jaar. Voor de volwassene vanaf 16 jaar hebben we een aparte dames en heren categorie.

In elke leeftijdscategorie kan er gestreden worden voor de meest gelopen rondes, zodat ook de fanatieke loper zijn prestatief vermogen in de strijd kan gooien. Hierbij zullen de nummers 1 t/m 3 in elke leeftijdscategorie in de prijzen vallen. Maar ook de recreatieve lopers gaan niet met lege handen naar huis. Bij het afleggen van minimaal één ronde ontvangt de loper een herinnering als dank voor de actieve deelname. De deelnemers kunnen starten tussen 10.00 en 12.00 uur. Er kan gelopen worden tot 13.00 uur. Om 13.15 uur zal de prijsuitreiking zijn.

Gymvereniging Inion zorgt tijdens de loop voor een lekkere dorstlesser en een versnapering. Om de route zo veilig mogelijk te laten verlopen worden de oversteekplaatsen bemand door goed herkenbare vrijwilligers. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de inzet van EHBO, die zich over de echte pechvogels zullen ontfermen.

Inschrijven kan zowel vooraf aan het evenement als op de dag van het evenement zelf. Wanneer men zich vooraf wil inschrijven kan een envelop met naam, adres, geboortedatum en het inschrijfgeld (2,50 euro) in geleverd worden of opgestuurd worden naar:

-          G. van Oostromstraat 65, 5256 JK Oudheusden

-          Rembrandtlaan 10, 5256 HE Oudheusden

-          Ridderstraat 12, 5256 EE Heusden

-          Achterweg 12, 5256 NM Herpt

Wanneer er op de dag zelf wordt ingeschreven moet men zich melden tussen 9.45 en 12.00 uur bij het Heusdens Bureau voor Toerisme in Heusden.

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief