Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

2015 foto websiteOp deze zonovergoten zondag was het een genot om ín én rond de vestingstad Heusden te vertoeven. Maar............ veel vroege vogels onder de bezoekers waren vanuit een andere invalshoek naar de vesting gekomen. Zij hadden gelezen van de, door gymnastiek- en turnvereniging Inion in samenwerking met atletiekvereniging Veteranen Nederland georganiseerde 33e Wallenloop. Een loop, die dit jaar –als testcase- een primeur had, want naast het traditionele 2,2 km rondje over de wallen, was er óók een optie om een ronde van 5 km door het buitengebied te wandelen, te joggen of te rennen.

In het fraaie Heusdens Buro voor Toerisme kon men zich inschrijven. Het geïmproviseerde startschot viel om exact 10 uur. Jong en oud (de oudste deelnemer was 79 jaar) kon zich maximaal drie uur lang op beide routes inspannen of uitleven om lekker te lopen. Op de buitenronde liep het parcours bijna helemaal over verharde weg. Op de 2,2 km ronde kreeg men met gevarieerde ondergronden, zoals, asfalt, kinderkopjes, gras en grove kiezel te maken. In beide omgangen moesten ook nog ophaalbrugjes, enkele klimmetjes en vele traptreden bedwongen worden. Genoten werd er van de aangeboden drankjes, appeltjes etc. Tot 12 uur was er mogelijkheid om te starten. Het eindsignaal van deze 33e Wallenloop klonk onverbiddelijk om 13.00 uur, waarna de tellingen en rangschikkingen opgemaakt werden. Iedere deelnemer kreeg een herinneringsvaantje en een goodiebag. Voor de diverse leeftijdsgroepen waren er medailles en bloemen. Burgemeester Jan Hamming reikte, na een korte toespraak met veel lovende woorden en een dank je wel aan de organisatie, onder luid applaus de eremetalen uit. In het slotwoord van de organisatie werd Sandra, die actief alle 33e Wallenlopen succesvol heeft gelopen, extra in de bloementjes gezet. Aan alle deelnemers werd verzocht als goede ambassadeurs andere wandelaars, joggers of (hard)lopers ook enthousiast te maken om in 2016 met kinderen, kleinkinderen, opa's en oma's aan de start te verschijnen.

De organisatie dankt alle deelnemers voor hun enthousiasme, geweldige inzet en positieve reacties en tips. Ook deze 33e Wallenloop kon alleen georganiseerd worden dank zij de belangeloze inzet van heel veel vrijwilligers, ehbo-ers, verkeersregelaars, sponsoren. Wij hopen ook in 2016 een beroep op jullie allen te mogen doen. Tot ziens op zondag 2 oktober 2016!

Dank aan Gemeente Heusden, Ondernemingsvereniging Heusden Vesting, Heusdens Buro voor Toerisme, COOP Oudheusden, Runningcentrum Waalwijk, Rabobank, Marcel's Bloemenhoekje, Groenendaal Toiletverhuur Elshout, atletiekvereniging Altena Roadrunners, Brabant Water, Essent, Heineken, Vlaggenenmasten.nl, Friet en Zo.

De medailles goud, zilver en brons waren dit jaar in de categorie

jeugd 0 tot 6 jaar: Iris Vogels, Nina Ophorst, Sanne Hartman

jeugd 7 tot 10 jaar: Kobe de Klijne, Saffira Daggelder, Afra en Mehmetarda
Celik

jeugd 11 tot 15 jaar: Kike de Klijne, Jelle van Helvoort, Chantal en
Danique Kouwenberg

senioren dames binnenronde: José den Hartog, Sandra Vogels, Dorothé
Schalkwijk

senioren heren binnenronde: Jelmer Wijngaarde, Sander Wijngaarde, Jacq
Wijngaarde

senioren dames buitenronde: Lia van Delft/Ine de Hart, Mariska van
Helvoort/Chantal Nannes

senioren heren buitenronde: Frits van de Brand, Paul Ebben

Klik hier voor uitslagen

Klik hier of hier voor foto's

Klik hier voor video

 

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief