Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

150201 dromen doen heusdenZondag 1 februari was de derde editie van de Dromen Doen Heusden dag in de Voorste Venne. Er was van alles te doen, je kon gymmen, schaatsen, fietsen en ook naar verschillende demonstraties kijken waaronder een van onze eigen Dames Toestelgroep. Voor jong en oud was er dus van alles te doen.

We begonnen de dag met de ouder/kind gym samen met Yente en Zoe van de peuters onder begeleiding van Inge Timmermans. In samenwerking met SHJ heeft Inge laten zien aan publiek en geïnteresseerde kinderen wat de ouder/kind gym inhoud. Toen was het de beurt aan Dewi en Jasmijn om te assisteren bij de tumblingbaan in de Theaterzaal waar geïnteresseerde kinderen konden springen. Het was een grote groep en alles ging goed.

Achter de schermen waren een aantal dames warming up aan het doen voor de demo. Iedereen raakte in de stress want de tumblingbaan was wel heel erg kort. Gelukkig mochten we de gordijnen dichtdoen en 5 minuten inturnen, heel goed ging dat niet maar onze tijd zat erop en we moesten klaar gaan staan. De gordijnen gingen open en de muziek ging aan. Met zenuwen in onze lichamen begonnen we de demo van de Titanic. Het ging hartstikke goed en we kunnen er trots op zijn!

Na de demo moesten Maaike, Jasmijn en Dewi het beweegplein opzetten. Hier kon je bewegen op groot materiaal zoals airtumblings en airrolls in verschillende maten. Maar je kon ook bewegen met klein materiaal zoals springtouwen, hoepels, linten enzovoort. Er kwamen veel kinderen op af en we hebben ook nog wat leden van onszelf gezien!
Het was een spannende, leuke maar vooral ook leerzame dag voor ons allemaal!

 

Voor foto's klik hier

Video: ouder/kind gym en demo damesgroep

 

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief