Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Demonstratie

2019 groepZaterdag 9 november vond weer onze jaarlijkse demonstratie plaats. Alles stond deze dag in het teken van ‘Inion in de wondere wereld van de Efteling’. De Kubus werd vakkundig verbouwd en was nauwelijks nog te onderscheiden van het Sprookjesbos. Vanaf 15.00 uur stroomde het ook nog eens vol met mijnwerkers, spoken, drakenjagers, prinsessen, kabouters en allerlei andere sprookjesfiguren en daarmee kon de demonstratie echt beginnen!

De springgroep beet het spits af. Als mijnwerkers van de Baron 1898 wisten zij op spectaculaire wijze de Witte Wieven te verslaan. Hierna volgde de eerste selectiegroep van de middag. De meiden van de B-selectie, die hun trainsters in een karretje door het paleis van Symbolica voerden en tegelijkertijd op de vier turntoestellen mooie elementen lieten zien. Intussen stonden de jongens en meiden van de Freestyle Gymnastics al gespannen klaar achter de coulissen. Deze groep bestaat pas een paar maanden, maar desalniettemin zag hun Droomvlucht demo er fantastisch uit! Na een mooie mix van turnen en freerunning steeg de spanning toen de griezels en spoken van de gym 1 behendig op de balk klommen. Vol in de schmink en op muziek van het Spookslot lieten zij zien dat ze hier veel moeilijke dingen op kunnen. Al snel na deze griezelige demo kreeg het publiek gelukkig weer een lach op het gezicht door alle schattige peuters en kleuters, die leuke dingen lieten zien met de parachute en over de bobbelbaan op de muziek van Jokie en Jet.

En zo was het programma alweer halverwege! Tussendoor werd een aantal keer een loterij gehouden, waar mooie prijzen te winnen waren. Intussen werd de zaal verbouwd door de bouwploeg en maakte de volgende groep zich al klaar voor hun optreden. De tieners en volwassenen van de toestelgroep lieten op muziek van de Villa Volta mooie dingen zien op de airfloor. Ondanks hun ervaring waren ze nog steeds gespannen, maar dit was nauwelijks terug te zien aan de demo die zij lieten zien. Direct daarna kwam de plusgroep op om ten strijde te trekken tegen het monster van Joris en de draak en hierna was het de beurt aan de jonge turnstertjes van de pré-selectie. Zij speelden de Indische Waterlelies en op verschillende toestellen turnden ze de sterren van de hemel! Als een na laatste mochten na lang wachten de zeven dwergen van de gym 2 hun leuke act laten zien en daarna was het alweer tijd voor de laatste groep van de dag. De A-selectie sloot af met een act op muziek van Aquanura, wat gelijk een mooie terugblik was op een geslaagde demonstratie. De waterlelies kwamen weer voorbij, Jokie en Jet en Ravelijn en intussen bewezen de turnsters van de A-selectie waarom zij op dit niveau mogen turnen. Het zag er weer erg mooi uit!

De dag werd afgesloten met het vergeven van de hoofdprijs uit de loterij, het bedanken van alle fantastische vrijwilligers en tot slot een dans met alle deelnemers van de dag. Daarmee kwam de demonstratie 2019 definitief ten einde en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde editie!

Klik hier voor meer foto's

 

 

2019 poster Ik heb al een preview van de meeste demo's gezien en weet dat er hard is getraind. Het belooft een mooie show te worden. 

DE WONDERE WERELD VAN INION IN DE EFTELING

De demonstratie is op zaterdag 9 november van 15.00 tot 17.00 uur in de Kubus in Oudheusden

De leden worden om 14.45 uur verwacht.

 

Ook is er een loterij die u niet mag missen, met veel mooie prijzen en een bon van de Pannekoekenbakker om gezellig een pannenkoek te gaan eten. 

De lootjes kosten € 0,50 per stuk of 5 voor € 2,00.

  

Iedereen is van harte welkom

 

De entree is € 0,50 per persoon inclusief een gratis lootje.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

 

181103 preZaterdag 3 november werd de Kubus omgetoverd tot een groot circus compleet met circustent en piste. Het zag er prachtig uit! Alles op deze dag stond dan ook in het teken van Circus Inion, het circusgezelschap bestaande uit alle leden van Gymvereniging Inion dat voor één dag neerstreek in Oudheusden.

Als eerste mocht de springgroep de piste betreden. Als vuurspuwers zetten zij een spectaculaire act neer met veel salto’s, flikflakken en overslagen over de kasten en op de airtrack. Hierna volgde de gym 1. Deze kleine luchtacrobaten vlogen zwierend en zwaaiend hoog door de lucht en lieten in de touwen zien hoe sterk zij al zijn. De luchtacrobatiek werd nog even voortgezet, maar nu door de wat oudere acrobaten. De dames en heren van de toestellengroep lieten prachtige dingen zien aan de brug en op de airtrack. En of dat allemaal nog niet spannend genoeg was, kwamen ook nog de koorddansers een act verzorgen. Met ingehouden adem keek het publiek toe hoe de jongens en meiden van de plusgroep zich zonder grote wiebels over de balk voortbewogen. Erg knap!181103 a

En zo was het programma al weer bijna halverwege. Tussendoor werd een aantal keer een loterij gehouden, waarin onder andere een friteuse en een bon voor De Pannekoekenbakker werden verloot. Intussen werden het circus vakkundig verbouwd door de bouwploeg zodat de volgende act zich klaar kon maken voor hun optreden. Dit waren de grappige mimespelers van de gym 2, die een mooi optreden lieten zien en met een grote lach zichtbaar genoten van het gymmen. Hierna was het de beurt aan de schattige clowntjes van de peuters en kleuters die voor deze gelegenheid samen optraden. Met rode neusjes en clownspakken lieten zij zien wat ze ondanks hun jonge leeftijd al kunnen. En toen werd het pas echt gevaarlijk in Circus Inion. De tijgers en leeuwen van de pré selectie werden losgelaten! Ze sprongen door een brandende hoepel en lieten veel moeilijke elementen zien. Toen de wilde dieren weer veilig achter slot en grendel zaten durfde de volgende groep pas binnen te komen. De dames van de sport2bfit bleken behoorlijk behendig en presenteerden zich dan ook als volleerde jongleurs. Tot slot betraden de selectiegroepen de piste als acrobaten. De meiden van de A- en B-selectie zagen er erg mooi uit en lieten samen een fantastische act zien op alle vier de toestellen, afgewisseld met prachtige acro. Een spectaculair slot van een zeer geslaagde dag in Circus Inion.

De dag werd afgesloten met het bedanken van alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om Circus Inion tot een succes te maken. We zijn hen dan ook erg dankbaar voor hun hulp! Ter afsluiting werd er nog met alle deelnemers en zelfs een deel van het enthousiaste publiek een dans opgevoerd en daarmee kwam de demonstratie van dit jaar definitief ten einde.

Klik hier voor foto's

181103 groepsdans

poster

Graag willen wij iedereen; vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, ooms, tantes, buren, vrienden enz. uitnodigen voor de demonstratie:

Circus Inion

De Kubus wordt omgebouwd tot een heus circus met heel veel artiesten en een circusdirecteur. Komt dat zien, komt dat zien...

Ook is er een loterij die u niet mag missen, met een hele mooie hoofdprijs.

De lootjes kosten € 0,50 per stuk of 5 voor € 2,00.

 

De demonstratie is op zaterdag 3 november van 15.00 tot 17.00 uur in de Kubus in Oudheusden

De leden worden om 14.45 uur verwacht.

 

Iedereen is van harte welkom

 

De entree is € 0,50 per persoon inclusief een gratis lootje.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

 

2017 verslagZaterdag 4 november gaven de leden van Inion hun jaarlijkse demonstratie. Dit jaar gingen alle groepen door de tijdmachine. Ja een echte tijdmachine om in de zaal te komen en een echte tijdmachine om in de juiste tijd te belanden.

Het spits werd afgebeten door de toestelgroep. Zij gingen Back to School. Ze zijn op het schoolplein gezellig aan het spelen en gaan naar de gymzaal om hun kunsten te laten zien.

Van Back to School ging de tijdmachine naar de Pré-historie. De jongens en meisjes van gym 1 komen tot leven in het tijdperk van de dinosaurussen.

Ook het heden mocht niet ontbreken. De B-selectie bleef in deze tijd. Het hier en nu. Wat is er niet meer weg te denken van het straat beeld: telefoons. Iedereen appt, belt en facebookt elkaar de hele dag.

Daarna ging de tijdmachine weer een aantal jaren terug naar de Jaren ’90 en de plusgroep met heerlijke muziek uit de jaren 90 natuurlijk.

En wederom maakten we een enorme sprong in de tijd. De peuters en kleuters gingen naar de oertijd. De kleine oermensjes gingen met een knots in hun hand op zoek naar wilde dieren om te vangen.

En natuurlijk mocht de Flower Power niet ontbreken. Alle meiden van de Pré-selectie hadden mooie t-shirts aan en bloemen in hun haren. De tijd waarin de opa’s en oma’s van deze meiden jong waren. de vrijheid, de wens voor vrede, de muziek…

Sport2bFit ging met trainer en paard naar de Middeleeuwen. 6 jonkvrouwen lieten ringsteken zien.

Van de Middeleeuwen ging de tijdmachine weer een enorme reis maken 3000 voor Christus. De tijd van de Grieken en Romijnen. Gym 2 ging als Astrix en Obelix over de balk.

De A-selectie reisde naar de jaren 80. Disco. Op rolschaatsen dansen was wat vele ouders van deze meiden deden in die tijd. Disco met veel glitters en leuke disco kleding.

Tot slot ging de tijdmachine naar de toekomst 3017 maar liefst. De springgroep liet zien dat teleporteren echt mogelijk is.

Na al deze geweldige shows, de ene nog mooier en knapper dan de andere, ging de hele verenging nog éénmaal in de tijd machine. De Village People kwamen ze tegen en met z’n allen hebben ze de dag afgesloten met de dans YMCA.

Het was geweldig! Iedereen ontzettend bedankt.

Via deze link zijn de foto’s van de groepen te zien. Binnenkort volgen er nog meer foto’s.

2017 tijdmachine met inon datum tijd zonder wit

Graag willen wij iedereen; vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, ooms, tantes, buren, vrienden enz. uitnodigen voor de demonstratie:

Inion in de tijdmachine 

Naar welke tijden zullen de groepen u meevoeren? Oertijd, Flower Power, holbewoners, toekomst? Wie zal het zeggen. Het belooft in ieder geval spannend te worden.

 

Ook is er een loterij die u niet mag missen, met een hele mooie hoofdprijs.

De lootjes kosten € 0,50 per stuk of 5 voor € 2,00.

 

De demonstratie is op zaterdag 4 november van 15.00 tot 17.30 uur in de Kubus in Oudheusden

De leden worden om 14.45 uur verwacht.

 

Iedereen is van harte welkom

 

De entree is € 0,50 per persoon inclusief een gratis lootje.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

 

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief