Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

Clubkampioenschappen

2019 prijzen

Bijna alle leden van recreatief turnen en de leden van de springgroep kwamen in de ochtend om deel te nemen aan de clubkampioenschappen. Helaas moesten een aantal leden afmelden. Zij waren op Herptskamp of hebben elders verplichtingen

De kleuters deden ontzettend hun best op alle vier de turntoestellen en kregen allemaal na afloop een mooi diploma uitgereikt met duimpjes of lachebekjes. De leden van gym 1, gym 2, plusgroep en deden uiteraard ook ontzettend hun best om een zo mooi mogelijke oefening te turnen. Dit jaar waren er zelf 5 leden van de toestelgroep aanwezig. Super! Iedereen werden beoordeeld door 2 juryleden en kregen na afloop een diploma met hun punten erop.

De nummer 1, 2 en 3 per categorie mochten op het podium plaats nemen voor de medailles. In sommige categorieën was het best spannend wie in de medailles zou vallen.

Helemaal einde van de ochtend waren de clubkampioenen bekend gemaakt. Bij de jeugd is clubkampioen 2019 Veerle van der Steenhoven en bij 16+ Kim Trum.

De hele uitslag vind je hier.

De prijswinnaars vind je hieronder.

 

goud

zilver

brons

Gym 1

Maren

Maja

Selin

Gym 2

Wiktoeria

Patrycjja

Iris

Plusgroep

Veerle

Jolijn

Ilona

Toestelgroep

Kim

Lisa

Munevver

De demonstraties van de springgroep waren schitterend om te zien. Er gebeurde zoveel tegelijk, dat je soms niet wist waar je kijken moest. Alle deelnemers kregen een mooie oorkonde voor hun deelname.

2019 selectie en pre v2In de middag vanaf 13.00 uur kwamen de selectie turnsters van A-, B- en pré-selectie in actie.

De tribune zat afgeladen vol met enthousiaste toeschouwers. Deze hebben ook flink van zich laten horen. Het was een hele gezellige wedstrijd met veel mooie oefeningen en veel enthousiame.

De beker voor turnsters met de beste plaatsingen in 2018 was voor Isa Verhoeven.

De winnaars van de categorieën staan hieronder.

 

goud

zilver

brons

pré-selectie

Merel

Zoe

Ceyda

B-verplicht

Esmée

Evelyn

Lara

A-verplicht

Rosa

Tara

Sophie

B-Keuze

Irem

Sevde

Chantal

A-Keuze

Tara

Yoni

Lisa

De hele uitslag vind je hier.

 

 

2018 recreantenZaterdag 15 april was een hele drukke dag in de Kubus.

Bijna alle recreanten leden kwamen in de ochtend om deel te nemen aan de clubkampioenschappen.

De kleuters deden mee op 3 toestellen en kregen allemaal een mooi diploma uitgereikt. De leden van gym 1, gym 2, plusgroep en toestelgroep mochten allemaal 4 toestellen doen. En ze werden beoordeeld door 2 juryleden in kregen na afloop een diploma met hun punten erop.

De nummer 1, 2 en 3 per categorie krijgen een medaille omgehangen. In sommige categorieën was het best spannend wie in de medailles zou vallen.

Aan het einde hebben we de clubkampioen nog bekend gemaakt. Bij de jeugd was de beste Veerle van der Steenhoven en bij 16+ Lisa Brok.

De hele uitslag vind je hier.

De prijswinnaars vind je hieronder.

 

goud

zilver

brons

Gym 1

Esmee

Charlotte

Frederique en Rachelle

Gym 2

Julia

Sharon

Wiktoria

Plusgroep

Veerle

Jolijn

Ilona

Toestelgroep

Lisa

Demi

 

  

De demonstraties van Freerunning en springgroep waren schitterend om te zien. Alle deelnemers kregen een mooie oorkonde voor hun deelname. En alle leden ontvingen na afloop een gelukspoppetje, om ze in de toekomst net zoveel geluk te geven als deze ochtend.

Klik hier voor meer foto's van de recreanten

Selectie

Vanaf 13.00 uur kwamen de selectie turnsters van A-, B- en pré-selectie in actie.

De tribune zat afgeladen vol met enthousiaste toeschouwers. Deze hebben ook flink van zich laten horen. Het was een hele gezellige wedstrijd met veel geluk en soms ook een beetje pech.

De beker voor turnsters met de beste plaatsingen in 2016 was voor Chantal Nannes.

De winnaars van de categorieën staan hieronder.

De hele uitslag vind je hier.

 

goud

zilver

brons

pré-selectie

Milah

Rosa

Evelyn

B-verplicht

Ravza

Sanne

Evelyn

A-verplicht

Tara

Anna

Celesta

B-Keuze

Irem

Chantal

Angel

A-Keuze

Isa

Lisa en Elvira

 

Klik hier voor meer foto's van de selectie.

 

 

160227 bekerOp zondag 15 april 2018 organiseren wij onze jaarlijkse clubkampioenschappen.

In de ochtend, start om 9.00 uur, mogen de recreanten hun oefeningen laten zien. Ze zijn al weken aan het trainen om dit zo goed mogelijk te doen. De allerbeste mag zich na deze ochtend clubkampioen noemen. 

Benieuwd wie dit gaat worden? Dan moet je zeker komen kijken.
Voor de allerjongsten (de kleutergym) is er een aangepast programma. Ze doen ook hun oefeningen voor een jury, maar krijgen een andere waardering dan punten. 

Nadat alle oefeningen geweest zijn, zal de freerunning en springgroep een demonstratie geven.

Rond 11.30 uur verwachten wij de diploma's, medailles en beker uit te reiken.

In de middag, vanaf 13.00 uur komen onze turnsters naar de zaal. Zij zullen de strijd met elkaar aangaan. Voor hen hebben we 5 prijscategorieën. Veel kans om te winnen dus. De 3 beste uit iedere categorie ontvangen een medaille. Natuurlijk vinden ze het ook fijn als er publiek is dat hen komt aanmoedigen. Ze zullen dan nog meer hun best doen.

De clubkampioenschappen worden gehouden in sporthal de Kubus te Oudheusden.

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Maar breng wel je portemonnee mee als je een kopje koffie/thee wilt of een glaasje limonade.

2018 pr

2016 Lisa Brok clubkampioenZaterdag 27 februari waren in de Kubus in Oudheusden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Inion. Alle leden mochten hieraan meedoen. De kleuters deden hun oefeningen voor de juryleden en werden allemaal eerste met een mooi diploma met lachebekjes en duimpjes.
Gym 1, Gym 2 en de plusgroep deden een echte wedstrijden en kregen ook punten. Gelukkig had iedereen hard geoefend, zodat er geen onvoldoendes hoefden te worden uitgedeeld. De oefeningen zagen er keurig uit. De juryleden hadden er een heel karwei aan om alles te beoordelen.
De leden van de springgroep deden geen wedstrijd, maar gaven een schitterende demonstratie. Ze ontvingen hiervoor allemaal een mooie oorkonde.
De uitslag was als volgt:
Gym 1: 1e plaats Alex, 2e plaats Simen, 3e plaats Jessie
Gym 2: 1e plaats Jade, 2e plaats Ilona, 3e plaats Gwen
Plusgroep: 1e plaats Lisa, 2e plaats Veerle, 3e plaats Jolijn
Een van deze 3 1e plaats winnaars werd ook clubkampioen. Zoals al een aantal jaren op rij, mocht Lisa Brok wederom de wisselbeker in ontvangst nemen. Gefeliciteerd!

2016 kleuters2016 gym 12016 gym 22016 plus

Meer foto's klik hier

Uitslag klik hier

Zaterdag 27 februari was onze jaarlijkse clubkampioenschappen. De Pré-,  A- en de B-selectie mochten in de middag hun wedstrijd turnen. We hadden de jurering wat aangepast zodat we grotere medaille groepen hadden. 


2016 b verplichtAlle meisjes van de B-selectie die de verplichte oefenstof deden moesten het tegen elkaar opnemen. Zerda liet op vloer een hele mooie oefening zien, ze wist precies wat ze moest doen en voerde het goed uit. Joyce liet op brug zien hoe sterk ze is, ze doet met gemak een borstwaartsom en heeft hierbij haar benen nog gespannen ook. Lara liet op sprong 2 geweldige koprollen zien. Judith turnde een strakke en stabiele balk oefening, zonder vallen. Sevde sprong 2 mooie handstanden op sprong. IremC turnde een beheerste en nette brug oefening. Afra liet op een vloer een geweldige oefening zien, waar de jury maar weinig op kon aftrekken. Eline was nog erg ziek, maar heeft toch alle toestellen gedaan. Vooral sprong deed ze heel mooi. Irem heeft de laatste weken heel hard op het zwaaien aan de brug getraind en het heeft zijn vruchten afgeworpen. Marion turnde een strakke vloer oefening. Elvira deed haar brug oefening helemaal alleen, de trainer hoefde niet eens bij haar salto te gaan staan. Die overigens erg goed ging. Angel turnde een goede balk oefening, ze stond met haar radslag maar schrok hier een beetje van waardoor ze met een draaitje van de balk af viel. Maar de radslag was gelukt.
Vanuit al deze dames werden er 3 winnaars bekend gemaakt. Op de 3de plaats Angel, op de 2de plaats Marion en op de 1ste plaats Judith. Gefeliciteerd meiden!


2016 a verplichtOok de meisje van de A-selectie die de verplichte oefenstof doen mochten het tegen elkaar opnemen. Dit waren er wat minder dan bij de B-selectie. Elif turnde een vloer oefening waar je u tegen zegt. Ze had super gespannen armen en benen. Anna liet op sprong de kracht in haar benen zien. Ze vloog over de kast heen en haar salto was huizenhoog. Suus stond met haar radslag op de balk en kon haar oefening zonder zelfs een wankel voortzetten. Saffira heeft voor het eerst arabier-flikflak gedaan in haar vloeroefening en was hier zo van onderste boven dat ze de rest van haar oefening goed moest nadenken om het goede te doen. Lisa had haar dag niet echt, maar heeft wel voor het eerst salto van de brug gedaan in de wedstrijd.
Bij deze meiden werden ook 3 medailles uitgedeeld. Op de 3de plaats Saffira, op de 2de plaats Anna en op de 1ste plaats Elif. Gefeliciteerd meiden!


2016  b keuzeOok mochten de grote meiden van de B-selectie tegen elkaar gaan strijden. Chantal K liet op vloer haar vrolijke en leuke oefening zien, waarbij haar overslag lukte. Tayra deed voor het eerst salto op de wedstrijd, wel met wat hulp maar ze heeft het gedaan. Ivana mocht voor het eerst haar vloeroefening op muziek laten zien aan een jurylid waarbij ze ook nog eens voor het eerst arabier-salto op de wedstrijd deed. Mariska turnde op brug een geweldige oefening en ook op vloer straalde ze. Chantal N had nog een andere afspraak en moest daarom haar oefeningen in een sneltreinvaart doen, maar dit ging haar goed af. Haar ophurken op brug lukte en haar salto was netjes, ook op sprong liet ze 2 mooie overslagen zien.


Ook in deze groep hadden we een nummer 1, 2 en 3. Helaas was Chantal N al naar huis maar zij eindigde op de 3de plaats, de zilveren medaille werd bij Mariska omgehangen en de gouden medaille bij Ivana, gefeliciteerd dames!
2016 a keuzeOok de oudste van de A-selectie mochten gaan strijden. Helaas kon Tara er niet bij zijn en moest Inge de meisjes van de pré-selectie begeleiden bij hun wedstrijd. Dus waren er nog maar 3 turnsters over voor de medailles. Inge heeft wel een balk oefening geturnd waarbij haar gehurkte pirouette gelukt was. Ze was hier zo blij mee dat ze de rest wat onstabieler werd. Isa liet op brug weer haar geweldige oefening zien met een mooie salto en ook op vloer turnde ze erg netjes en was het voor de jury goed kijken naar kromme benen en tenen. Annabel bleef op de balk staan en sprong een geweldige half in, half uit op sprong. Yoni deed voor het eerst in de wedstrijd op vloer een twist salto, en wat was ze zenuwachtig maar ze kwam makkelijk op haar voeten.
Deze turnsters vonden het super spannend, ze waren erg aan elkaar gewaagd. Maar uiteindelijk werd Annabel 3de, Yoni 2de en Isa werd 1ste.


2016 beste turnsterOok hebben we een beker uitgereikt voor de beste turnster van 2015. Deze turnster is op alle regiowedstrijden waar ze vorige jaar mee heeft gedaan 1ste geworden. Op de eerste en de tweede voorwedstrijd, op de regiofinale en op de districtsfinale. Inge van harte, het was een grote verassing voor je. Maar je hebt het verdiend. 

 

2016 pre selectieOok de meiden van de pre-selectie mochten aantreden. Voor velen van hen was het de allereerste wedstrijd. Extra spannend dus. Sanne liet op vloer een hele goede oefening zien, met daarin een koprol achterover. Sophie deed twee hele mooie koprollen op sprong en liet hiermee zien al hele sterke benen te hebben. Evelyn liet op balk een goede oefening zien en demonstreerde hoe je als echte turnster over de balk loopt. Alyssa liet op brug zien dat ze steeds sterker aan het worden is en heeft zelfs de buikdraai alleen gedaan. Elenaz liet op balk zien hoe lenig ze is. De opsprong die ze maakt, was een split. Evelyn heeft op brug laten zien hoe sterk ze is. Ondanks dat ze nog erg jong is, kon ze alles alleen en zichzelf makkelijk optrekken. Celesta liet op vloer zien welke moeilijke elementen ze al kan. Ze mocht hier een overslag laten zien, waarbij ze netjes op haar voeten landde. Emily heeft laten zien dat ze op alle toestellen de beste was. Met haar kracht, lenigheid en spanning heeft ze de hoogste punten gehaald. Hiermee heeft ze de gouden medaille in de wacht gesleept. Celesta werd 2e en Evelyn mocht met het brons naar huis.

 

Alle meiden hebben het super goed gedaan.  

Meer foto's klik hierhier

Video klik hier

Uitslagen klik hier

160227 bekerOp zaterdag 27 februari 2016 organiseren wij onze jaarlijkse clubkampioenschappen.

In de ochtend, start om 9.00 uur, mogen de recreanten hun oefeningen laten zien. Ze zijn al weken aan het trainen om dit zo goed mogelijk te doen. De allerbeste recreant van gym 1, gym 2 of de plusgroep wordt Clubkampioen 2016.

Benieuwd wie dit gaat worden? Dan moet je zeker komen kijken.
Voor de allerjongsten (de kleutergym) is er een aangepast programma. Ze doen ook hun oefeningen voor een jury, maar krijgen een andere waardering dan punten. 

Nadat alle oefeningen geweest zijn, zal de springgroep een demonstratie geven.

Rond 11.45 verwachten wij de diploma's, medailles en beker uit te reiken.

In de middag, vanaf 13.00 uur komen onze turnsters naar de zaal. Zij zullen de strijd met elkaar aangaan. Voor hen hebben we 5 prijscategorieën. Veel kans om te winnen dus. De 3 beste uit iedere categorie ontvangen een medaille. Natuurlijk vinden ze het ook fijn als er publiek is dat hen komt aanmoedigen. Ze zullen dan nog meer hun best doen.

De clubkampioenschappen worden gehouden in sporthal de Kubus te Oudheusden.

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Maar breng wel je portemonnee mee als je een kopje koffie/thee wilt of een glaasje limonade.

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief