Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

2020 foto DSC 0522

Afgelopen zaterdag, 8 februari, was het een drukte van jewelste in de Kubus.

Overal liepen turnsters en turnsters zenuwachtig heen en weer en zochten ouders en andere belangstellende een goede plek op de tribune om niets van de mooie oefeningen te missen.

Alle jongens en meisjes van het recreatief turnen hebben ontzettend mooie oefeningen aan de jury laten zien, die steeds oplettend was, om de oefeningen goed te beoordelen.

Nadat alle oefeningen klaar waren, mochten ze even ontspannen en genieten van twee prachtige demo’s. De springgroep gebruikte de airtrack en mini trampolines. De freestyle gymnastics lieten zien wat je op de grote dubbele trampoline kon doen en hadden een super baan neergezet voor freerun.

Het zag er allemaal spectaculair uit.

Toen waren we eindelijk toe aan het uitreiken van de oorkondes en diploma’s en voor de 3 besten per categorie de medailles. Voor de uitslag zie hier.

De clubkampioenen bij de recreanten zijn Veerle van der Steenhoven, jeugd clubkampioen en Lisa Brok clubkampioen 16+.

Moe maar gelukkig ging iedereen weer naar huis. Nog nagenietend van de mooie wedstrijd.

De vrijwilligers en trainers gingen snel aan de slag om de zaal om te bouwen voor de selectie turnsters, die in de middag hun clubkampioenschappen hadden.

Om 12.30 uur stroomde de zaal weer behoorlijk vol en mochten de turnsters aan de warming-up beginnen. Ze zagen er schitterende uit in hun nieuwe turnpakken.

We hadden ‘officiële’ juryleden uitgenodigd om de oefeningen te beoordelen. Een speciaal dank aan hen, omdat ze bijna ieder weekend wel ergens moeten jureren en ook nog tijd konden vrijmaken om naar Inion te komen.

De oefeningen van de turnsters zagen er geweldig goed uit. Ook de allerjongsten van de pré-selectie deden ontzettend hun best en dat werd beloond met applaus en mooie punten.

Nadat alle oefeningen klaar waren, werden er nog wat groepsfoto’s gemaakt en werd de ranking opgenoemd en de medailles uitgereikt. Hier geen clubkampioen, omdat de niveaus te veel verschelen. Wel een turnster van het jaar 2019, Yoni Broos. Zij heeft in het seizoen 2019 de beste resultaten van de Inion turnsters behaald tijdens de KNGU wedstrijden.

Het was een gezellig dag met veel enthousiasme en blije gezichten.

Iedereen bedankt.

Uitslag selectie turnen vind je hier

Voor foto's klik hier

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief