Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

2018 RABO CKC Header websiteStem op je favoriete club!
Rabobank Clubkas Campagne 2018

Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken ondersteunt het verenigingsleven in haar werkgebied met de Rabobank Clubkas Campagne om daarmee de kas van de verenigingen en stichtingen te spekken. Dit jaar verdelen we maar liefst een bedrag van €150.000,- En Inion wil daar graag wat van ontvangen, om een nieuwe stereo te kunnen aanschaffen. De klanten van de Rabobank, bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Iedere stem is geld waard.

Hoe werkt het?

Van 31 augustus tot en met 24 september mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal twee stemmen op een zelfde vereniging of stichting. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit hen oplevert.
Via een e-mail ontvangen de leden van de Rabobank een persoonlijke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om je stemmen succesvol uit te brengen.

Let op! Met je stemcode kun je eenmalig inloggen.

Wij willen je alvast bedanken voor het lezen van dit bericht en hopen uiteraard dat je je twee stemmen op Inion uitbrengt.

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief