Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

170919 gymextra 3 groep volwassenenVoor kinderen en volwassenen die minder makkelijk mee kunnen komen bij de reguliere sportgroepen. De sporters in deze groep hebben een verstandelijke beperking of een lichamelijke, visuele of gedragsbeperking. De lessen worden in kleine groepen gegeven door gespecialiseerde trainers.170919 gymextra 4 kinderen

Wij willen kinderen en volwassenen meer plezier beleven laten aan sport, door ze te laten ervaren wat ze allemaal wel kunnen en welke sporten en spelletjes ze leuk vinden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen, maar wordt wel uitgedaagd een stapje verder te gaan. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, onder leiding van een bewegingsagoog, om zo een veilige leeromgeving te creëren. Bij GymExtra wordt er spelenderwijs gewerkt aan zelfvertrouwen, motorische vaardigheden en ontspanning.

170919 gymextra 1Onze lessen worden gegeven door trainers, die naast hun sportopleiding ook opgeleid zijn als bewegingsagoog, en hebben daarmee extra bagage om te werken met mensen met een beperking.

We starten met een pilot voor kinderen van 4 tot 12 jaar op vrijdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur op 6, 13, 20 en 27 oktober. En voor volwassenen op maandagochtend van 11:00 tot 12:00 uur op 2, 9, 16 en 23 oktober.

De lessen worden gegeven in sporthal De Kubus in Oudheusden. De pilot is gratis.

Bij voldoende belangstelling kunnen de lessen gecontinueerd worden.

Deelnemers via de AH sportactie krijgen voorrang.

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief