Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

161217 groepenEmily mocht zaterdag 17 december haar allereerste wedstrijd turnen. Ze moesten helemaal naar Zierikzee afreizen, maar gelukkig niet in de eerste wedstrijd.

Nadat ze een goede warming-up had gedaan, mocht ze beginnen op balk. Ze had haar zenuwen best goed onder controle en viel alleen met de radslag. Verder turnde ze heel netjes, wat beloond werd met een 11.15. Daarna was vloer aan de beurt. Ze deed een super mooi boogje aan het begin van het oefening en kwam perfect uit op de muziek. Voor vloer kreeg ze 10.55 punten. Op sprong vloog ze over de pegases heen en ook haar salto ging heel goed. Ze kreeg voor deze sprongen samen een 12.55. Als laatste mocht ze haar lievelingstoestel doen. Ze zwaaide zo mooi, dat ze 12.20 kreeg. Met deze punten bij elkaar haalde een geweldige 7e plaats. Super gedaan Emily, je kunt trots zijn op jezelf

Aan het einde van de dag mochten Tara en Inge aantreden. Ze hadden beiden niet zo’n goede voorbereiding gehad, maar ze hebben op de wedstrijd goed geturnd op wat kleine foutjes na. Tara liet 2 super sprongen zien. Haar overslag was bijna foutloos en ook op brug deed ze het super. Haar losom was heel mooi en haar wippertje was super hoog. Op sprong haalde ze 11.425 en op brug 11.05. Het op één na hoogste punt.

Inge liet een hele mooie balk oefening zien, maar helaas telde de jury een eis niet. Haar radslag salto was super. Op vloer begon ze heel sterk, maar in haar laatste serie verzwikte ze haar enkel bij de landing, waardoor ze haar handen op de vloer moest zetten. Ze had een mooie hoge D-score van 3,5 en met val haalde ze toch een 10.75 voor vloer.

Inge werd 7e en Tara werd 5e. Dames met zo’n voorbereiding toch deze plaatsing halen, beloofd wat voor de volgende wedstrijd. Duckelientje en Honnieponnie steunen jullie de volgende keer weer.

- Uitslag 17 december 2016

Foto's

- Film wedstrijd 2

- Film wedstrijd 4

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief