Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

150110 groep v2Afgelopen weekend hebben de turnsters van de A selectie de eerste voorwedstrijd geturnd in Prinsenbeek. Isa mocht het spits afbijten. Ze turnde een zeer goede en stabiele wedstrijd, al was het bij brug wel even spannend. Ze werd 2e op balk en brug. De andere toestellen gingen ook heel goed. Zo goed zelfs dat ze tweede werd! Top gedaan!

In de tweede ronde waren Saffira en Femke aan de beurt. Dit was hun aller eerste turnwedstrijd. En in het begin vonden ze het best wel spannend. Maar we hielden ons aan het motto van Femke: 'wat leuk is, moet leuk blijven'. En dat is gelukt. Hier en daar werd er wel een foutje gemaakt, maar dat mocht de pret niet drukken. Voor hun eerste wedstrijd hebben de dametjes het goed gedaan. Een mooie 11e plaats voor Femke en een 12e plaats van Saffira.

De laatste ronde waren Yoni, Tara, Maaike en Inge aan de beurt. Ook voor deze dames blijft de wedstrijdspanning aanwezig. Ze waren op de wedstrijd nog aan het kijken, wat ze het beste in hun oefening konden turnen. Niet alles wat er getraind was, lukte bij het inturnen. De keuzes zijn gelukkig goed gemaakt. Zo werd Inge eerste, Maaike 3e en Yoni 7e. Super gedaan, dames! Tara had helaas de woensdag voor de wedstrijd een blessure opgelopen. Maar wilde toch nog dolgraag turnen. Maar na sprong moest ze het echt opgeven.

Alle dames hebben de goede wedstrijd geturnd en ze weten waar ze nog op moeten trainen voor de volgende Dus dat gaan we doen, zodat we de volgende wedstrijd weer kunnen knallen! 

uitslag 10 januari 2015

Voor foto's klik hier

Voor video's wedstrijd 1wedstrijd 2 en wedstrijd 3

 

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief