Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

IMG 0267Na weken oefenen was het afgelopen zaterdag 22 november dan eindelijk zover. De jaarlijkse demonstratie stond weer voor de deur. Dit jaar was de kubus omgetoverd tot een bioscoop. Alle filmsterren en sterretjes betraden de zaal over een heuse rode loper en werden vastgelegd door de aanwezige paparazzi. In het midden van de zaal was op een groot scherm voor iedere demonstratie de trailer te zien van de film, die de verschillende groepen gebruikten voor hun demonstratie.

Als eerste groep was de B selectie aan de beurt, zij hadden hun demonstratie gebaseerd op de film High School Musical. De meiden van de B selectie lieten op de vier verschillende turntoestellen zien wat zij allemaal leren tijdens de trainingen. De tweede film waarvan we een stukje te zien kregen op het grote scherm was Madagascar. De jongen en meiden van gym 2 lieten, verkleed als dieren uit de film, hun kunsten zien op de lange mat. Als derde waren de allerkleinsten aan de beurt, namelijk de ouder kind groep. Op een schuin vlak lieten zij verkleed als Nijntje zien wat zij allemaal al kunnen zonder de hulp van hun moeder. Daarna werd de bioscoop de kubus overgenomen door de Minions uit de film Verschrikkelijke Ikke. De meiden van de pre selectie lieten het publiek genieten van hun oefeningen op de rekstok en de balk.

Gym 1 was na de pre selectie aan de beurt. De jongen en meiden van gym 1 waren verkleed als Anna en Elsa uit de film Frozen. Natuurlijk was Olaf de sneeuwpop er ook bij vandaag, één Olaf had zelfs een hele mooie Olaf muts op. Deze groep deed allerlei lastige dingen op de kast. Als zesde was de plusgroep aan de beurt, deze jongen en meiden lieten ons, als smurfen, salto's zien en een stukje acrogym. Daarna was het de beurt aan de kleuters, die de film the wizz hadden gebruikt als inspiratie voor hun demonstratie. De kleuters lieten ons zien wat zij kunnen op de lange mat. De springgroep deed dit jaar voor het eerst mee met de demonstratie. Deze groep bestaat nog niet zo heel lang, maar dit was niet te zien. Ze deden de mooiste dingen op de opblaasbare tumblingbaan en de trampoline en lieten zich hierbij niet afschrikken door James Bond, die ook meedeed met de verschillende oefeningen. De dansgroep had een dansje bedacht met behulp van allerlei verschillende dansfilms. Hoewel deze groep maar 3 weken de tijd had om te oefenen op hun dansje, zag het er toch heel erg leuk uit. Als voorlaatste zagen we Jack en Rose op de punt van het schip de Titanic. De dames van de toestellengroep lieten ons op de tumblingbaan zien dat zij het gymmen nog lang niet verleerd zijn. Helaas is het schip net als in de film ook in de bioscoop de kubus weer gezonken. Voor de laatste demonstratie vond de trekking van de loterij plaats. Voor en tijdens de demonstratie kon men hiervoor loten kopen. Als allerlaatste was de a selectie aan de beurt. De a selectie betrad de bioscoop als Sandy's en Danny's uit de film Grease. Ze begonnen met een leuk dansje, waarna ze ons lieten zien wat ze dit jaar allemaal hebben geleerd. Zo lieten ze ons verschillende oefeningen zien op de 4 olympische turntoestellen sprong, brug, balk en vloer, maar ook op het hoge rek. Tussendoor werd de zaal telkens omgebouwd door de hardwerkende bouwploeg, we willen deze en alle andere vrijwilligers weer bedanken voor hun inzet. Daarnaast willen we alle acteurs en actrices ook dit jaar weer bedanken voor hun enthousiasme en mooie demonstraties.

Voor foto's klik hier

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief